به گزارش خبرگزاری تسنیم از خرمآباد، سید عیسی سهرابی، عصر امروز در هفتمین جلسه شورای آموزشوپرورش، اظهار کرد: نرخ باسوادی در لرستان 96.4 درصد است که در مقایسه با میانگین کشوری (96.9 درصد) حدود 0.5 درصد کمتر است.
وی افزود: ابتدا باید مبادی بیسوادی برای افزایش نرخ باسوادی را شناسایی کنیم و در این راستا، مصوب شد که برای افراد بیسواد در روستاهای شناسنامه سواد تدوین شود.
مدیرکل آموزشوپرورش لرستان ادامه داد: حدود 3.6 درصد جمعیت این استان بیسواد هستند و بر اساس دادههای ملی، پیشبینی میشود حدود 50 هزار نفر بیسواد باشند.
سهرابی بیان کرد: 63 مدرسه سنگی با بیش از 10 دانشآموز و 170 مدرسه کانکسی با شرایط مشابه در لرستان وجود دارد و در قالب طرح شهید پناهی، مقرر شدهاست که تمام مدارس کانکسی تا پایان اسفند برچیده شوند.
وی تصریح کرد: 34 مدرسه سنگی در برنامه جایگزینی قرار دارند که برای 19 مدرسه، زمین به بنیاد علوی تحویل داده شده است تا عملیات اجرایی آنها آغاز شود.
تهیه شناسنامه سواد برای روستاهای لرستان
بهرام رشیدنیا نیز در این جلسه از هشت مصوبه خبر داد و گفت:یکی از مهمترین این مصوبات، تهیه شناسنامه سواد برای تمامی روستاهای لرستان است.
وی افزود: بخشداریها و دهیاریها با همکاری آموزشوپرورش تلاش خواهند کرد تا هر روستا دارای شناسنامهای مشخص از افراد کمسواد و بیسواد باشد.
معاون استاندار لرستان ادامه داد: هر ده سال یکبار آمارگیری انجام میشود که میزان سواد افراد را مشخص میکند، اما هدف از تهیه شناسنامههای سواد، بهروزرسانی آمار و هدایت افراد به مراکز آموزشی تعیینشده توسط معاونت سوادآموزی است.
وی تصریح کرد: در حوزه توسعه و ایجاد عدالت در فضاهای آموزشی لرستان، مصوباتی به تصویب رسید که بر اساس آن، طی یک دوره زمانی مشخص و با استفاده از تمامی ظرفیتهای موجود، بخشی از مدارس کانکسی و سنگی برچیده خواهند شد.
انتهای پیام/