سخنگوی قوه قضاییه و رئیس کل دادگستری استان تهران در نشست مشترک خبری هفتم اسفند آخرین وضعیت پیگیری پرونده کوروش کمپانی و علت عدم استرداد مالک آن را توضیح دادند.
اصغر جهانگیر، سخنگوی قوه قضاییه و علی القاصی، رئیس کل دادگستری استان تهران در نشست مشترک خبری هفتم اسفند آخرین وضعیت پیگیری پرونده کوروش کمپانی و علت عدم استرداد مالک آن را توضیح دادند.
علت عدم بازداشت و استرداد مالک شرکت کوروش کمپانی از زبان رئیس کل دادگستری تهران
القاصی، رئیس کل دادگستری استان تهران در پاسخ به سوالی درباره علت عدم بازداشت و استرداد مالک شرکت کوروش کمپانی و زمان و نحوه خروج وی از کشور و اینکه به کدام کشور گریخته و مبلغ بدهی او به مردم چقدر است، توضیحاتی به این شرح ارائه داد:
تعدادی از هموطنان برای خرید تلفن همراه و عدهای هم برای خرید تجهیزات مبالغی را به حساب این شرکت واریز کرده بودند که این پرونده مهم در حال رسیدگی در دستگاه قضایی است.
۷ ماه قبل از اینکه پروندهای در دستگاه قضا تشکیل شود، این فرد با استفاده از گذرنامه جعلی مربوط به تبعه خارجی افغانستانی به همراه همسرش از کشور به ترکیه رفته و سپس به امارات و از آنجا به اسپانیا گریخته و مجددا به امارات برگشته است.
این پرونده ۶ هزار و ۸۰۰ نفر شاکی دارد که بیشتر شکایات هم مربوط به خرید تجهیزات تلفن همراه است که ۳۲۰ میلیارد تومان از شاکیان دریافت کرده است.
در این رابطه ۸ نفر از کارکنان شرکت بازداشت و ۷ نفر از آنها بعد از تفهیم اتهام مبنی بر مشارکت در کلاهبرداری با قرار تامین وثیقه آزاد هستند.
مدیرعامل شرکت کماکان با قرار تامین در بازداشت بهسر میبرد و اموالی که از او توقیف شدند شامل ۶ دستگاه خودرو است که یک بار نیز به مزایده گذاشته شدند ولی به لحاظ حفظ حقوق طلبکاران تلاش شده مزایده تجدید شده و در مرحله دوم با قیمت مناسب تری به فروش برسند.
وی یک مرکز تجاری در اصفهان داشته که توقیف و به مزایده گذاشته شد و فروش رفته است و مبلغ آن که ۶ میلیارد تومان است، وصول و در حساب برای پرداخت به طلبکاران است. ۱۴ میلیارد تومان از مطالبات ایشان نیز از اشخاص مختلف وصول شده است.
اموال و وجوهی که وی به برخی افراد شناخته شده بابت تبلیغات پرداخت کرده بود، از آنها گرفته و در حق مالباختگان توقیف شده است.
در رابطه با استرداد اموال او از امارات، مکاتبات متعددی را با کشور امارات داشتیم و برای دستگیری او و همسرش مکاتبات لازم با امارات و پلیس اینترپل انجام شده است و پاسپورت او و همسرش توسط امارات گرفته شده و نمیتواند از این کشور خارج شود و منتظر استرداد او هستیم تا با محاکمه وی شاهد استیفای حقوق مالباختگان باشیم.
توضیحات سخنگوی قوه قضاییه در رابطه با پرونده کوروش کمپانی
در ادامه جهانگیر در رابطه با پرونده کوروش کمپانی، توضیحاتی به این شرح ارائه داده است:
گفتوگوی احتمالی رسانهای با یک فرد فراری که معلوم نیست برقرار کننده این ارتباط خبرنگار یا خود متهم فراری بوده است با شناسایی، دستگیری و استرداد متهم که نیاز به انجام تشریفات قانونی و دیپلماتیک دارند کاملا متفاوت است؛ چرا که هر فردی از هر گوشه دنیا به راحتی امکان تماس و ارتباط برقرار کردن با سایر افراد در کشورها را دارد و این مسئله را نباید با بحث استرداد و تعلل دستگاه قضایی یکسان دانست.
لذا با صبوری و اقدامات لازم موضوع پیگیری برای استرداد این شخص دنبال میشود و امیدواریم بهزودی شاهد دستگیری و استرداد این شخص باشیم.
مطلبی که منتشر شده است بر اساس برداشتی که صاحبان نظر میکنند میگویند که بحث سفارشی بوده و به نظر میرسد از ناحیه خود شخص تدارک دیده شده است.
این شخص مطرح میکند مایل است حقوق طلبکاران را پرداخت کند و اموال مردم را بازگردانند، اما باید از او پرسید که اگر شما قرار بود اموال مردم را برگردانید چرا فرار کردهای؟ این نشان میدهد این فرد برای در دست گرفتن افکار عمومی یا مظلوم نمایی تلاش کرده است که با این مطالبی که تهیه و ارسال کرده است فضا را به نفع خود و علیه دستگاه قضایی و جریانی که این شخص را محاکمه میکنند برگرداند که موفق نشده است.
انتهای پیام/