آژانس امدادرسانی و کاریابی سازمان ملل برای آوارگان فلسطینی ضمن ابراز نگرانی از تداوم حملههای رژیم صهیونیستی به کرانه باختری، از آوارگی ۴۰ هزار فلسطینی خبر داد.
آژانس خدماترسانی و کاریابی سازمان ملل برای آوارگان فلسطینی (آنروا UNRWA ) اعلام کرد که حملههای اخیر رژیم صهیونیستی به کرانه باختری اشغالی، ۴۰ هزار نفر را به اجبار آواره کرده است.
به گزارش الجزیره، آنروا اعلام کرد که آوارگی اجباری فلسطینیها در شمال کرانه باختری اشغالی با سرعت نگرانکنندهای در حال افزایش است و تعداد افراد تخلیهشده از ژانویه (دی) به ۴۰ هزار نفر رسیده است.
هشدار آنروا در حالی منتشر شد که نظامیان رژیم صهیونیستی به حملههای گسترده خود ادامه میدهند و «جنین» در کانون این حملهها قرار دارد.
براساس گزارش آنروا، از زمان آغاز حملههای رژیم صهیونیستی به کرانه باختری در ۲۱ ژانویه (دوم بهمن) به «جنین»، حملهها به دیگر مناطق اراضی اشغالی افزایش یافته است.
در گزارش آژانس سازمان ملل آمده است که چند اردوگاه آوارگان فلسطینی ازجمله «جنین»، طولکرم، نورشمس و الفارعه تقریبا از سکنه خالی شدهاند؛ این حملهها که حدود سه هفته ادامه دارد، طولانیترین عملیات رژیم صهیونیستی در کرانه باختری از زمان انتفاضه دوم است.
در چهار اردوگاه یادشده در مجموع ۷۶ هزار و ۶۰۰ آواره فلسطینی اسکان دارند.
- بیشتر بخوانید:
- رژیم صهیونیستی بهدنبال پیادهسازی استراتژی آوارگی مردم غزه در کرانه باختری
- اخراج فلسطینیان ساکن اردوگاههای کرانه باختری جنایت جنگی است
آنروا همچنین اعلام کرد که عملیات مکرر و مخرب نظامیان صهیونیست، اردوگاههای آوارگان را در شمال کرانه باختری تقریبا غیرقابل سکونت کرده و ساکنان آنها را به دام آوارگی دورهای انداخته است.
براساس آمار آنروا، در سال ۲۰۲۴، بیش از ۶۰ درصد آوارگیها در این منطقه در نتیجه حملههای رژیم صهیونیستی بدون دستور قضایی بوده است؛ از آغاز سال ۲۰۲۵ تاکنون نیز رژیم صهیونیستی ۳۸ بار کرانه باختری را هدف حمله هوایی قرار داده است.
براساس دادههای گروه نظارتی مکان و رویداد درگیریهای مسلحانه (ACLED)، حملههای رژیم صهیونیستی علیه کرانه باختری نزدیک به ۷۰ شهید برجای گذاشته است که دستکم ۴۴ مورد از شهدا مربوط به حمله به «جنین»، طولکرم و طوباس بودند.
آنروا در بیانیه خود از ارتش رژیم صهیونیستی خواست تا غیرنظامیان و زیرساختهای غیرنظامی را هدف قرار ندهند، زیرا مجازات دستهجمعی هیچگاه قابل قبول نیست.
این آژانس سازمان ملل، تاکید کرد که از ۳۰ ژانویه (سوم بهمن) و پس از اجرایی شدن ممنوعیت این آژانس، دیگر هیچ تماسی با مقامهای رژیم صهیونیستی نداشته است که این امر سبب نگرانی جدی درباره تشدید رنج تحمیلشده بر فلسطینیها است.
این در حالی است که کارزار بازداشت فلسطینیها با شدت اجرا میشود و دهها خانه در مناطق مختلف کرانه باختری منفجر شدهاند.
انتهای پیام/