آیین‌نامه احراز صلاحیت مدیران ارتباطات و فناوری اطلاعات

۱ هفته پیش ۳

آیین‌نامه احراز صلاحیت مدیران ارتباطات و فناوری اطلاعات

آیین‌نامه اجرایی نحوه احراز صلاحیت حرفه‌ای و فنی و چگونگی اعتراض و رسیدگی برای انتخاب و فعالیت مدیران عامل و اعضای هیئت مدیره کاروران ارتباطی و فناوری اطلاعاتی (موضوع بند ب ماده ۶۷ قانون برنامه پنج ساله هفتم پیشرفت جمهوری اسلامی ایران)، ابلاغ شد.

خبرگزاری میزان -

«آیین نامه اجرایی نحوه احراز صلاحیت حرفه‌ای و فنی و چگونگی اعتراض و رسیدگی برای انتخاب و فعالیت مدیران عامل و اعضای هیئت مدیره کاروران ارتباطی و فناوری اطلاعاتی (موضوع بند ب ماده ۶۷ قانون برنامه پنج ساله هفتم پیشرفت جمهوری اسلامی ایران)» طی شماره ۱۷۲۸۵۸ در تاریخ ۱۴۰۳/۱۱/۱۰ توسط معاون اول رئیس‌جمهور ابلاغ شد.

هیئت وزیران در جلسه ۱۴۰۳/۱۱/۳ به پیشنهاد شماره ۲/۱۲۰۲۵۸ مورخ ۱۴۰۳/۸/۵ وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات و به استناد اصل یکصد و سی و هشتم قانون اساسی و بند (ب) ماده (۶۷) قانون برنامه پنج ساله هفتم پیشرفت جمهوری اسلامی ایران مصوب ۱۴۰۳ آیین‌نامه اجرایی نحوه احراز صلاحیت حرفه‌ای و فنی و چگونگی اعتراض و رسیدگی برای انتخاب و فعالیت مدیران عامل و اعضای هیئت مدیره کاروران ارتباطی و فناوری اطلاعاتی را به شرح زیر تصویب کرد:

آیین‌نامه اجرایی نحوه احراز صلاحیت حرفه‌ای و فنی و چگونگی اعتراض و رسیدگی برای انتخاب و فعالیت مدیران عامل و اعضای هیئت مدیره کاروران ارتباطی و فناوری اطلاعاتی

(موضوع بند (ب) ماده (۶۷) قانون برنامه پنج ساله هفتم پیشرفت جمهوری اسلامی ایران)

ماده ۱- در این آیین‌نامه اصطلاحات زیر در معانی مشروح مربوط به کار می‌روند:

۱- وزارت: وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات.

۲- وزیر: وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات.

۳- کمیسیون: کمیسون تنظیم مقررات ارتباطات.

۴- سازمان: سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی.

۵- هیئت: هیئت احراز صلاحیت مدیران کاروران (سمت‌های مدیریتی)، موضوع ماده (۴) این آیین‌نامه.

۶- کارور: شرکت‌های ارائه دهنده خدمات ارتباطی و فناوری اطلاعات که در چهارچوب قوانین و مقررات مربوط مصوبات کمیسیون و پروانه‌های صادره خدمات ارائه می‌کنند.

۷- سمت مدیریتی: سمت‌های مدیر عامل و عضو هیئت مدیره کاروران.

۸- صلاحیت: مجموعه‌ای از شایستگی‌های حرفه‌ای و فنی شامل دانش فنی، سوابق شغلی رشته تحصیلی مهارت و توانایی تصدی سمت‌های مدیریتی کارور به منظور اجرای وظایف شغلی و تکالیف قانونی.

۹- سامانه: سامانه معرفی شده از سوی سازمان که کارور مستندات و مدارک لازم را جهت بررسی و پیگیری‌های بعدی در آن بارگذاری و یا دریافت می‌کند.

ماده ۲- انتخاب و فعالیت در سمت مدیریتی کارور منوط به اخذ تأییدیه صلاحیت از وزارت است و تداوم فعالیت در سمت مدیریتی مشروط به حفظ صلاحیت در مدت تصدی آن سمت می‌باشد.

ماده ۳- صلاحیت لازم برای تصدی سمت مدیریتی کاروران به شرح زیر است:

۱- دارا بودن دانشنامه کارشناسی یا بالاتر در رشته‌های ارتباطات و فناوری اطلاعات حقوق اقتصادی، مالی صنایع و سایر رشته‌های مرتبط به تشخیص هیئت که عناوین آن در سامانه درج می‌شود.

۲- داشتن حداقل سه سال سابقه کار مرتبط برای عضویت در هیئت مدیره.

۳- داشتن حداقل سه سال سابقه کار در حوزه مدیریت ارتباطات و فناوری اطلاعات برای مدیر عامل.

۴- کسب حد نصاب لازم در دانش فنی مهارت و توانایی.

تبصره- ضوابط تشخیص و احراز دانش فنی مهارت و توانایی موضوع بند (۴) این ماده) و نحوه امتیازدهی به موارد یادشده، ظرف دو ماه از تاریخ ابلاغ این آیین‌نامه، توسط کارگروهی متشکل از وزرای ارتباطات و فناوری اطلاعات امور اقتصادی و دارایی و اطلاعات تصویب و با رعایت ماده (۱۹) آیین‌نامه داخلی هیئت دولت ابلاغ و در سامانه بارگذاری می‌شود.

ماده ۴- به منظور احراز صلاحیت سمت‌های مدیریتی هیئتی با ترکیب زیر در وزارت (سازمان) تشکیل و اعضای آن با حکم وزیر منصوب می‌شوند:

۱- رئیس سازمان (رئیس هیئت).

۲- دو نفر از معاونان وزیر به انتخاب وزیر.

۳- دو نفر خیره به پیشنهاد رئیس هیئت و تأیید وزیر برای مدت دو سال.

ماده ۵- تصمیمات هیئت با رأی موافق حداقل سه عضو اتخاذ می‌شود.

ماده ۶- هیئت پس از اخذ مدارک و مستندات مورد نیاز امتیازات مربوط به داوطلب سمت مدیریتی را ظرف (۱۵) روز کاری مورد بررسی قرار خواهد داد.

ماده ۷- دبیرخانه هیئت در سازمان مستقر است و وظایف آن به شرح زیر می‌باشد:

۱- دریافت درخواست از طریق سامانه.

۲- وارسی کنترل مدارک و رفع نواقص احتمالی.

۳- تنظیم و ارسال دعوت‌نامه جهت حضور اعضای هیئت.

۴- تنظیم صورتجلسه‌ها و نظریه‌های هیئت.

۵- هرگونه مکاتبه و استعلام با مراجعی که هیئت مقرر مینماید و پیگیری مکاتبات مزبور.

۶- اعلام نتیجه بررسی صلاحیت‌ها از طریق سامانه.

۷- ثبت و نگهداری مدارک و مکاتبات دریافتی و ارسالی.

۸- تهیه گزارش عملکرد سالانه هیئت.

تبصره - رئیس دبیرخانه هیئت توسط رئیس سازمان انتخاب میشود.

ماده ۸- چنانچه صلاحیت داوطلب سمت مدیریتی مورد تأیید قرار گیرد، دبیرخانه هیئت از طریق سامانه برای وی تأییدیه صلاحیت سه ساله برای تصدی سمت مدیریتی موضوع مورد تقاضا را با امضای رئیس هیئت صادر میکند و مراتب توسط رئیس دبیرخانه هیئت از طریق سامانه ظرف هفت روز کاری حسب مورد به کارور اعلام می‌شود. صدور تمدید تأییدیه صلاحیت، در صورت تشخیص هیئت منوط به طی دوره‌های آموزشی مربوط که توسط وزارت اعلام می‌شود، می‌باشد.

ماده ۹- کارور موظف است ظرف شش ماه پس از اعلام تأییدیه صلاحیت توسط هیئت، احکام انتصاب با ابقای متصدیان سمت مدیریتی را به دبیرخانه ارسال نماید.

ماده ۱۰- در صورتی که کارور یا فرد معرفی شده توسط کارور نسبت به عدم تأیید صلاحیت اعتراض داشته باشد، باید اعتراض خود را از طریق سامانه ظرف (۱۰) روز از تاریخ اعلام عدم تأیید صلاحیت به وی به دبیرخانه کمیسیون اعلام نماید. کمیسیون ظرف یک ماه پس از وصول مدارک و مستندات داوطلب نسبت به بررسی اعتراض داوطلب مدارک و مستندات وی اقدام و نتیجه را به کارور اعلام می‌نماید.

ماده ۱۱- در صورتی که فرد معرفی شده توسط کارور برای اخذ تأییدیه، صلاحیت اطلاعات و مستندات خلاف واقع ارائه نموده و یا برخی اطلاعات را کتمان کرده باشد تأییدیه صلاحیت وی لغو خواهد شد.

ماده ۱۲- چنانچه مطابق مجوز‌های صادره ارائه خدمات موضوع پروانه از سوی شرکت‌های زیر مجموعه کارور مجاز شناخته شده باشد سمت‌های مدیریتی شرکت‌های مذکور نیز مشمول این آیین نامه خواهد بود.

ماده ۱۳- در صورت عدم تأیید صلاحیت مشمولان این آیین‌نامه برای سمت مدیریتی توسط هیئت تصدی سمت مدیریتی در کارور توسط وی امکان‌پذیر نمی‌باشد.

ماده ۱۴- سازمان ثبت اسناد و املاک کشور هنگام ثبت و تغییرات شرکت‌های مشمول این آیین نامه براساس تأییدیه صادره از وزارت اقدام می‌نماید.

ماده ۱۵- کارور مکلف است ظرف یک ماه از تاریخ ابلاغ این آیین‌نامه نسبت به معرفی افراد برای تأیید صلاحیت سمت‌های مدیریتی خود اقدام نماید.

انتهای پیام/

مشاهده این خبر در منبع اصلی
-->