سهراب صحرایی در گفتوگو با خبرنگار تسنیم در کرمانشاه، با اشاره به دستاوردهای شیلاتی استان کرمانشاه پس از پیروزی انقلاب اسلامی، اظهار کرد: فعالیتهای شیلاتی قبل از انقلاب فقط در استانهای ساحلی شمال و جنوب انجام میشد، اما به برکت انقلاب اسلامی فعالیتهای شیلاتی در استان کرمانشاه هم اکنون در قالب اداره کل در حال انجام است.
وی از افزایش سرانه مصرف آبزیان از کمتر 250 گرم به 10 کیلو و 200 گرم در سال خبرداد و عنوان کرد: افزایش تولید آبزیان پرورشی از 10 تن در قبل از انقلاب به حدود 23 هزار تن در سال 1402 و کسب رتبه نخست تولید ماهیان گرمابی در بین استانهای غیرساحلی با میزان تولید 8000 تن ماهی گرمابی، خاویاری و تولید در منابع آبی از دیگر دستاوردهای انقلاب اسلامی در حوزه شیلات استان است.
مدیرکل شیلات استان کرمانشاه گفت: همچنین کسب رتبه ششم ماهیان سردابی کشور با میزان تولید 13 هزار و 685 تن در سال گذشته از جمله این دستاوردها بوده است.
صحرایی افزود: به برکت انقلاب بزرگترین مجتمع پرورش ماهیان گرمابی در آبهای داخلی کشور در شهرستان قصرشیرین با وسعت بیش از 8000 هکتار و مجتمعهای پرورش ماهیان سردابی با 238 باب مزرعه ماهی قزلآلا در شهرستانهای دالاهو، پاوه و جوانرود ایجاد شده است.
وی بیان کرد: همچنین ایجاد بیش از 80 باب مزرعه منفرد پرورش ماهیان سردابی در شهرستانهای استان با ظرفیت تولید سالانه بیش از 4000 تن ماهی قزلآلا از دیگر این دستاوردهاست که این رقم پیش از انقلاب فقط یک مزرعه بوده است.
مدیرکل شیلات استان کرمانشاه، گفت: راهاندازی مجتمعهای پرورش ماهی در قفس در دریاچه پشت سدهای مخزنی استان در شهرستانهای گیلانغرب، قصرشیرین و سنقر و کلیایی و راهاندازی کارگاههای تکثیر و پرورش ماهیان زینتی در شهرستانهای کنگاور، کرمانشاه و سنقر و کلیایی با ظرفیت تولید بیش از پنج میلیون قطعه در سال از دیگر دستاوردهای انقلاب در حوزه شیلات استان است که این آمار پیش از انقلاب صفر بوده است.
صحرایی افزود: صادرات انواع آبزیان پرورشی از مرزهای استان از دیگر افتخارات حوزه شیلات پس از انقلاب است که در سال گذشته بیش از 2312 تن ماهی خوراکی و 361 هزار و 400 قطعه ماهی زنده کپور از استان صادر شد، اما قبل از انقلاب هیچ گونه صادراتی از مرزهای استان صورت نمیگرفت.
انتهای پیام/