اولین گوشی هوشمند جهان را کدام شرکت ساخت؟

۳ ساعت پیش ۲

تینا مزدکی_ شرکت فناوری آی‌بی‌ام (IBM)، به ساخت اولین گوشی هوشمند جهان که در سال ۱۹۹۴ به فروش رفت شناخته می‌شود. این گوشی که سایمون (Simon) نام داشت از گوشی‌های هوشمند امروزی بزرگ‌تر بود و صفحه نمایش لمسی، قابلیت ایمیل و تعدادی برنامه داخلی از جمله ماشین حساب و صفحه طراحی داشت. با وجود این، سایمون از مشکلات متعددی رنج می‌برد، به عنوان مثال می‌گویند عمر باتری آن تنها یک ساعت است. 

مرگ سایمون

با ظهور تلفن‌های تاشو در اواسط دهه ۱۹۹۰و تسلط نوکیا در اوایل قرن بیست و یکم و پیدایش تلفن‌های مجهز به اینترنت شبیه به تلفن‌های هوشمند امروزی، سایمون قربانی راه فناوری‌های نو شد. در طول دهه گذشته، تعداد معدودی از بازیگران عرصه فناوری، از جمله سامسونگ، اپل و هوآوی، برای کنترل بازار گوشی‌های هوشمند، به‌ویژه در غرب و بخش‌های بزرگی از آسیا تلاش‌های فراوانی کردند. در حال حاضر حدود۷.۲۱ میلیارد گوشی هوشمند در جهان فعال است و مطمئنا این تعداد بیش از این هم خواهد شد. اشتهای سیری ناپذیر ما حتی به تبدیل شدن چین به یک نیروگاه تولید فناوری کمک کرده و بر اساس آمار این کشور با ۹۷۴.۶ میلیون کاربر صاحب بیشترین گوشی هوشمند در جهان است.

اولین گوشی هوشمند جهان را کدام شرکت ساخت؟

آیا به اوج گوشی هوشمند رسیده‌ایم؟

در مقاله‌ای که سال ۲۰۱۸ منتشر شد، گفته شده است «در حالی که صنعت همچنان افزایش فروش واحد را پیش بینی می‌کند، تحلیل صندوق بین المللی پول نشان می‌دهد که سازندگان گوشی‌های هوشمند ممکن است برای حمایت از رشد درآمد مستمر روی افزایش قیمت حساب کنند؛ با این حال، این تنها در صورتی تحقق می‌یابد که مصرف‌کنندگان متقاعد شوند گوشی‌های هوشمند جدید ارزش قیمت‌های فزاینده‌ را دارند» و همانطور که اکنون می‌بینیم این افزایش قیمت در دنیای فناوری رخ داد.

این در حالی است که در آن زمان تحقیقی نشان داده بود که به روزرسانی گوشی‌های هوشمند به این خاطر که گوشی هوشمند اقتصادی باکیفیت با کمبود مواجه است از جانب مردم کند شده و بسیاری از کاربران ترجیح می‌دهند گوشی‌های باکیفیت بخرند. آنشول گوپتا، مدیر تحقیقات گارتنر که این تحقیق را انجام داده بود گفت: «کاربران گوشی‌های هوشمند جایگزین مدل‌های باکیفیت را انتخاب می‌کنند و آنها را طولانی‌تر نگه می‌دارند و چرخه تعویض گوشی‌های هوشمند را طولانی‌تر می‌کنند. علاوه بر این، در حالی که تقاضا برای کیفیت بالا، اتصال ۴G و ویژگی‌های دوربین بهتر همچنان قوی بود، انتظارات بالا و مزایای افزایشی اندک در طول تعویض، فروش گوشی‌های هوشمند را تضعیف کرد.»

بناباین سرنوشت نوآوری شرکت ای‌بی‌ام سرنوشتی بود که بد نیست شرکت‌های پیشرو و نوآور فناوری حال حاضر جهان، نگاهی به آن داشته باشند تا از نابودی و سرنگونی خود جلوگیری کنند. آن‌ها باید از خود بپرسند:«چگونه اولین گوشی هوشمند جهان به این راحتی سرنگون شد؟»

۲۲۷۳۲۳

مشاهده این خبر در منبع اصلی
-->