با گل و شیرینی به استقبال قاتلان دانشجوی مظلوم برویم! / FATF و "آدم‌های بی‌پرچم"

۶ ساعت پیش ۳

سرویس سیاست مشرق - «وبلاگ مشرق» خوانشی روزانه در لابه‌لای اخبار و اتفاقات کشور است. ما درباره این خوانش البته تحلیل‌ها و پیشینه‌هایی را نیز در اختیار مخاطبان محترم می‌گذاریم. هر روز با بسته ویژه خبری-تحلیلی مشرق همراه باشید.

***

عوامزدگی معاون رئیس‌جمهور چه تبعاتی دارد؟

حرف‌های عجیب عارف درباره جوانان

با گل و شیرینی به استقبال قاتلان دانشجوی مظلوم برویم! / FATF و "آدم‌های بی‌پرچم"

ایسنا گزارش داد: محمدرضا عارف، معاون اصلاح‌طلب رئیس‌جمهور پزشکیان طی اظهاراتی در جلسه ستاد هماهنگی و راهبری اجرای نقشه مهندسی فرهنگی کشور گفته است:

"باید بررسی کنیم که چرا نسل جوان و کسانی که توقعمان این بود که از پدرانشان بیشتر روی ارزش‌ها مُصرّ باشند اینگونه فاصله گرفته‌اند؟ "[1]

*حرف‌های عوامانه معاون محترم رئیس‌جمهور در حالی است که واقعیت‌ها، آمار و منصه‌های تماشا هرگز چنین حرفی را تأیید نمی‌کند. و بلکه در سمت مقابل ادعای عارف می‌بینیم که نسل جوان امروز کشور از پدرانش اصرار بیشتری بر شعائر دینی و ترویج کاربردهای دین در عرصه زندگی و عزت ملی دارد.

ما از آقای عارف می‌پرسیم آیا نخبگان عرصه هوافضای کشور که سبب امنیت ایران شده‌اند، نخبگان فضایی که نام ایران اسلامی را بر فراز دانش ماهواره‌ای حک کرده‌اند، نخبگان حاضر در جامعه اطلاعاتی کشور که ایران را به جزیره امن و ثبات جهانی تبدیل کرده‌اند و جوانانی که نجیبانه در ابعاد مختلف ایران مشغول کار اقتصادی سالم هستند؛ کمتر از پدرانشان به ارزش‌ها دل سپرده‌اند!؟

بله! نسل جوان کشور طبعا تفاوت‌هایی با نسل نخست انقلاب اسلامی و نسل‌های قبل از خود دارد اما یک مسئول بلندپایه نباید بر اساس ظاهر قضاوت کند و یا جامعه آماری ذهنی و کوچک خود را اکثریت بپندارد.

ما از آقای عارف می‌پرسیم...

شهید الداغی که یک جوان با زندگی معمولی بود اما در دفاع از نوامیس شهید شد آیا دلی در گرو ارزش‌ها نداشت؟

شهید علی لندی، نوجوان 15 ساله ایذه‌ای که برای نجات همسایگانش از آتش درگذشت آیا در چارچوب تربیتی ارزشی و اسلامی رشد نیافته بود؟

از این دست مثال‌ها بسیار است که نشان می‌دهد حرف معاون اول رئیس‌جمهور تا چه اندازه عوامانه و غلط است.

ایرانی که امروز در اقصی نقاط جهان تأثیرگذار است آیا جز به مدد اعتقادات ارزشی و فرهنگی جوانان خود به این دستاوردها رسیده است؟

ایرانی که در ابتدای انقلاب حتی سیم خاردار نداشت اما امروز ماهواره و جت جنگی و موشک بالستیک دارد را آن پدران به اینجا رساندند یا فرزندانشان!؟

ما از عارف می‌پرسیم اینکه اثر تحریم‌های فلج‌کننده آمریکا در قبال ایران به کمتر از 20 درصد رسیده است؛ را آیا جز جوانان همین کشور رقم زدند؟

اینکه در اقصی‌نقاط ایران آب و برق و گاز و راه و امنیت وجود دارد، مواد غذایی به وفور وجود دارد و هیچکس جرأت ندارد با چشم چپ به ایران نگاه کند را چه کسانی جز جوانان همین کشور رقم زدند!؟

و آیا جز میل و انگیزه اکثریتی جوانان کشور به دین و اخلاق و ارزش‌ها و فرهنگ می‌توانست چنین دستاوردهایی را پدید بیاورد!؟

چه اینکه برای امثال عارف بود که جانشین سازمان اطلاعات سپاه چندی قبل نتایج یک نظرسنجی مهم را افشا کرد که بر اساس آن بین ۶۵ تا ۶۸ درصد مردم اعلام کردند که پاسخ رژیم صهیونیستی باید داده شود ولو اینکه جنگ شود. [2]

آقای عارف که چهره‌ای دانشگاهی هستند آیا جوانان کشور را جزو این قریب به 70 درصد جمعیتی که مقابل رژیم صهیونیستی قد علم کرده‌اند و از نظام جمهوری اسلامی ایران حمایت می‌کنند، نمی‌داند!؟

فی‌الجمله اینکه شأن یک رجل رده بالای دولتی اولا برخورداری از تحلیل صحیح و ثانیا نظردادن بر اساس واقعیت‌های موجود است.

ما در پیشگاه مردم این نکته مهم را نیز به آقای عارف می‌گوییم که اگر تحلیل او درست بود؛ دشمن برای از بین بردن ایران و ایرانی لحظه‌ای درنگ نمی‌کرد!

عارف پیش از این نیز در اظهاراتی عوامانه گفته بود: وفاق ملی به این معنا نیست که حاکمیت هر چه گفت مردم بگویند چشم!

***

دیکتاتوری اقلیت چگونه علیه حال خوب می‌جنگد؟

FATF و "آدم‌های بی‌پرچم"

با گل و شیرینی به استقبال قاتلان دانشجوی مظلوم برویم! / FATF و "آدم‌های بی‌پرچم"

حسن رسولی، از فعالان اصلاح‌طلب در بخشی از یک مصاحبه با خبرآنلاین درباره FATF گفته است: همه کارشناسان مجرب تجاری، بانکی و پولی کشور باور دارند که تصویب این پیشنهاد در مجمع تشخیص گذرگاه تعیین کننده ای برای برقراری مناسب کم هزینه تجاری روان بین بانکی بین بخش های عمومی، دولتی و خصوصی کشور با نظام بانکی جهان است.

او تصریح می‌کند: بدترین پیش بینی که احتمالا قابل پیش بینی است، عدم تصویب مجدد این پیشنهاد در مجمع تشخیص است. این اتفاق هم برای دولت، هم منافع ملی و مردم خبر بسیار بدی است. یک احتمال دیگر نیز بر این است که پالرمو توسط مجمع تصویب شود اما با CFT مخالفت شود که خیلی برای مسائل ملی ثمربخش نیست. [3]

*مفهوم سیاسی "دیکتاتوری اقلیت" را در پشت پرده اظهارات رسولی می‌توان دید... آنجا که می‌گوید "همه کارشناسان" موافق FATF هستند!

این در حالی است که نه همه و فقط برخی از کارشناسان که بعضا رویکردهای سیاسی هم دارند موافق این قضیه هستند و برخی دیگر هم که اتفاقا کارنامه بهتری در تشخیص درست و غلط حکمرانی و اقتصاد برای مردم دارند مخالف آنند.

بماند که بدنه اصلی مجمع تشخیص مصلحت نظام هم پیش از این با ردّ FATF و به صلاح ندانستن آن برای کشور و امنیت مردم؛ نشان داده است که رغبتی به تصویب آن ندارد.

مسئله دیگر، بزرگ‌نمایی از بابت یک اتفاق کوچک و تقلا برای بد کردن حال مردم و دولت است.

یک حکمرانی پیشرفته بصورت روزمره با چالش‌های مختلفی مواجه است و این مسئله در تمام دنیا رواج دارد. اما این یک بیماری است که چند رجل سیاسی که از قضا کارنامه خوبی هم در سیاست و اجرائیات ندارند؛ به صحنه بیایند و با سر دست گرفتن یکی از این چالش‌ها؛ آنرا تبدیل به اصلی‌ترین مسئله مملکت و حال مردم را بد کنند، به دنبال دو قطبی باشند و همه چیز را به زلف آن چالش مد نظر خود گره بزنند.

توصیه به امثال رسولی اینست که عقلانیت را چراغ راه خود قرار دهند و هنگام اظهار نظر درباره چالش‌های حکمرانی؛ صدالبته به لزوم رعایت قانون و تبعیت از رأی و نظر نهادهای بالادستی کشور تأکید کنند.

رجال سیاسی "اپوزسیون خارج از کشور" نیستند که به عنوان متلکم وحده و بی‌پرچم حرف بزنند و هیچ اشاره‌ای به قانون و لزوم تبعیت از نهادهای قانونی کشور نداشته باشند!

پیش از این، غلامرضا ظریفیان، دیگر فعال چپ‌مسلک نیز در اظهاراتی منبعث از دیکتاتوری اقلیت گفته بود:‌ اقتصاددانان بزرگ کشور و کسانی که مسئولیت‌هایی در حد وزیر اقتصاد یا رئیس بانک مرکزی داشته‌اند، تصریح کرده‌اند که نپیوستن به FATF برای کشور نه تنها سود ندارد، بلکه ضرر هم دارد. [4]

ظریفیان نیز همانند رسولی به جایگاه رفیع قانون و لزوم تبعیت دولت و مردم و کارشناسان از نظر نهادهای حاکمیتی اشاره نکرده بود!

***

کاسبی از یک قتل برای ضربه زدن به نظام اسلامی

با گل و شیرینی به استقبال قاتلان دانشجوی مظلوم برویم!

با گل و شیرینی به استقبال قاتلان دانشجوی مظلوم برویم! / FATF و "آدم‌های بی‌پرچم"

جماران گزارش داد: الهه کولایی، از فعالان اصلاح‌طلب به تازگی طی اظهاراتی در یک نشست با اشاره به حادثه قتل یک دانشجو توسط زورگیرها گفته است:

"قتل مظلومانه این جوان قلب همه ما را به درد آورد. البته قاتلان هم خودشان مقتول بودند؛ یعنی آنها هم قربانی نابه‌سامانی‌های اقتصادی و اجتماعی هستند که امروز در کشور ما گسترش یافته و چشم‌انداز نگران کننده‌ای پیش روی ملت ایران قرار داده است. "[5]

*این یک خون‌شویی آشکار از دستان قاتلانی است که عالمانه و عامدانه یک جوان مظلوم را در خیابان کشتند.

قاتلانی که بین کار کردن، قناعت به درآمد معقول و تلاش برای کسب روزی حلال اما با تصمیم فردی و بدون هیچ اجبار یا فشاری؛ رذل بودن و قتل خیابانی را انتخاب کردند.

ما پیش از این هم در وبلاگ مشرق گفته بودیم که برخی سیاسیون جمهوری اسلامی در هر رویداد تلخ و شومی به اسم همدردی اما با انگیزه کاسبی وارد می‌شوند تا ابزار و پله‌ای برای ضربه زدن به نظام بسازند و حرف‌های خانم کولایی یک مصداق آشکار در این زمینه است.

دقت شود که با فرض غلط خانم کولایی عملا باید در تمام زندان‌ها را باز کرد و با گل و شیرینی به استقبال اشرار و جانیانی رفت که بیگناه بوده‌اند اما به دلیل مدیریت بد جمهوری اسلامی در اقتصاد و اجتماع مجبور به ارتکاب به جرم شده‌اند!

فرضی غلط که حتی می‌تواند جانیان بزرگ تاریخ مثل شمر و ابن‌ملجم و منافقین و... را هم تبرئه کند و آنها را قربانیان شرایط خاص اجتماعی بنامد.

در این فرض غلط همچنین گزینه‌ای به نام عقلانیت و اختیار و انتخاب فردی هم وجود ندارد و این مسئله بی‌بنیادی کامل حرف‌های کولایی را اثبات می‌کند.

همچنین اشاره کولایی به شرایط بد اقتصادی و اجتماعی در ایران هم صحیح نیست و ایران ما اگرچه مثل تمام دیگر کشورهای جهان با مشکلاتی روبه‌روست اما بحران ندارد، دچار قحطی نیست، حاکمیت توانسته ارزان‌ترین نان و سوخت و مالیات و درمان را به مردم ارائه کند و نرخ بیکاری ایران هم تک‌رقمی است و فرصت‌های شغلی خالی آنقدر زیادند که اقتصاد ایران عملا مجبور به واردات نیروی کار است.

آیا قاتلان آن دانشجوی مظلوم اگر مشکل اقتصادی داشتند؛ نمی‌توانستند یکی از این مشاغل بر زمین مانده را بردارند و یا در یک شغل صاحب مهارت شوند؟

پاسخ روشن است...

***

1_ isna.ir/xdSTTv

2_ mshrgh.ir/1673185

3_ khabaronline.ir/xncf5

4_ mshrgh.ir/1690211

5_ https://www.jamaran.news/fa/tiny/news-1659841

مشاهده این خبر در منبع اصلی
-->