احد صادقی در گفت و گو با خبرنگار تسنیم در تبریز درخصوص انتخاب تبریز به عنوان پایتخت زیست محیطی آسیا در سال 2025، با بیان اینکه باید بررسی شود که یک شهر باید دارای چه شاخصه هایی بوده است که به عنوان شهر زیست محیطی انتخاب شده است، گفت: قطعا در هر صورت این انتخاب فرصتی است که وضعیت نابهنجار زیست محیطی از آلودگی هوا گرفته تا کمبود پارک و مسائل حوزه آب، تغییرات اقلیمی، مسائل و مشکلات حوزه پسماند و نشست زمین و خاک را مجددا مطرح کنیم و مسئولین استانی و شهری برنامه های خود را برای رفع این مشکلات اعلام کنند.
وی با اشاره به آلودگی و وارونگی هوا و تغییر اقلیمی که در تبریز اتفاق افتاده است، گفت: امروز علامت سوال برای شهروندان است که از چند روز گذشته همه جا برف باریده است و فقط در تبریز برف نمی بارد. چه دلیلی می تواند دلیل عدم بارش برف باشد؟
رئیس کمیسیون محیط زیست و خدمات شهری شورای اسلامی شهر تبریز، با اشاره به اینکه علامت سوالی در ذهن شهروندان ایجاد شده است که آیا عملکرد مدیریت شهری در آلودگی هوا تاثیر دارد و آیا آلودگی هوا در حرکت ابرها تاثیر دارد، گفت: امیدوارم در پایان سال 2025 قدم های مثبتتری در زمینه ارتقای استانداردهای زیست محیطی برداشته باشیم.
صادقی با تاکید بر تهیه یک بودجه محیط زیست محور برای سال 1404، گفت: باید از این موضوع در شورا و شهرداری در حوزه های توسعه حمل و نقل عمومی، بازچرخانی آب و ایجاد فضای سبز استفاده کنیم و به معنای واقعی به سمت یک بودجه زیست محیطی برای سال آینده حرکت کنیم.
بهگزارش تسنیم، مجمع شهرداران آسیایی، پس از انتخاب تبریز به عنوان پایتخت محیط زیست کشورهای آسیایی، با صدور پیامی این دستاورد چشمگیر را تبریک گفته و کسب این عنوان را گواهی بر تعهد، نوآوری و تلاش این شهرها در مسیر تعالی در حوزههای مربوطه دانسته است. این مجمع همچنین اعلام کرده است مشتاقانه منتظر ادامه پیشرفت همکاری میان شهرهای آسیایی برای ساخت آیندهای روشنتر و پایدارتر برای همگان است.
همچنین طبق اعلام این مجمع تبریز به دلیل سیاستهای نوآورانه دوستدار محیط زیست و ابتکارات اجتماعی در حوزه محیط زیست، الگویی پایدار در آسیا و فراتر از آن به شمار میآید.
انتهای پیام/