گزارش|
میتوان به آینده رشته تالو امیدوار بود و با وجود تمام تاریکیها، آینده این رشته رزمی سفید است.
تالو یکی از رشتههای غیر مبارزهای است که در فدراسیونهای رزمی ایران به آن اهمیت ویژهای داده میشود. این رشته نمایشی که از زمان ریاست مهدی علینژاد در ووشو طرفداران زیادی پیدا کرده، همچنان یکی از جذابترین و دیدنیترین رشتههای نمایشی در دنیا، بهویژه در قاره آسیا به شمار میرود. تالو با حرکات زیبا و هماهنگ خود، توجه بسیاری را به خود جلب کرده و به عنوان یک هنر رزمی باستانی، جایگاه ویژهای در دل علاقهمندان به ورزشهای رزمی دارد.
با شنیدن نام تالو در ایران، ناخودآگاه نام فرشاد عربی به ذهن دوستداران این رشته خطور میکند. فرشاد عربی، قهرمان بزرگ تالو، که چند سالی است در سمت سرمربی تیم ملی فعالیت میکند، توانسته است با تواناییهای فنی بالای خود، در مدت زمان حضورش در این سمت، تحولات مثبتی را در این رشته ایجاد کند، اما این تیم در قهرمانی آسیا نتایج کمتر از حد تصوری داشت و به مدال نرسید.
در سالهای اخیر، بانوان تالو از مردان پیشی گرفتهاند و زهرا کیانی، با مدالهای تاریخی خود، به عنوان پرچمدار تالوی ایران و بانوان شناخته میشود. او با عملکرد فوقالعادهاش، نه تنها در سطح ملی بلکه در عرصههای بینالمللی نیز توجهات را به خود جلب کرده است. هلیا اسدیان هم در قهرمانی آسیا ۲ برنز ارزشمند کسب کرد تا شرایط این تیم در رقابتهای مهرماه قاره کهن عالی باشد.
امیر صدیقی، رئیس فدراسیون ووشو بارها اعلام کرده که تمام قد از تالو حمایت میکنند و انتظار میرود نتایج این رشته روز به روز بهتر شود. هرچند که در کوتاه مدت، این رشته نمیتواند به پای ساندا در مدالآوری برسد، اما نباید شرایط طوری باشد که ایران به عنوان یکی از قطبهای اصلی ووشو در دنیا تمام برنامههای خود را روی ساندا ببندد و در تالو قافله را به چین که رقیب اصلی ما است، ببازد.
با وجود چالشها و رقابتهای سخت، به ویژه در برابر چین، میتوان به آینده این رشته امیدوار بود و با وجود تمام تاریکیها، آینده تالو سفید است. با ادامه حمایتها و با یک برنامه ریزی صحیح، با توجه به حضور چهرههای جوان و مستعد در ایران، تالو میتواند به یکی از رشتههای مدالآور و معتبر در کشورمان تبدیل شود و در میادین بینالمللی مدال آور باشد.
انتهای پیام/