به گزارش خبرنگار تسنیم از کرمانشاه، علی سروش امروز در نشست بررسی وضعیت اورژانس پیش بیمارستانی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه با اشاره به تدوین برنامهای به منظور ارتقای اورژانس پیش بیمارستانی در کرمانشاه، اظهار کرد: با توجه به توسعه سریع علم و تجهیزات و امکانات و تغییر استاندارها باید در راستای ارائه خدمات بهتر و موثرتر، این برنامه هر 6 ماه یک بار مورد بازنگری قرار گیرد.
وی افزود: ساماندهی فضای فیزیکی اورژانس پیش بیمارستانی، رسیدگی به وضعیت آمبولانسها، تجهیز کردن پایگاه ها و فراهم ساختن امکانات رفاهی از جمله مواردی است که باید مورد پیگیری و رسیدگی جدی قرار گیرد.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه گفت: نحوه تعامل بیمارستانها با اورژانس پیش بیمارستانی نیز از جمله مواردی است که برای ارائه خدمات مطلوب و به موقع به بیماران و مصدومان باید مورد توجه قرار گیرد.
سروش بیان کرد: به همکاران پر تلاش اورژانس پیش بیمارستانی افتخار میکنم، کار شما بسیار ارزشمند است، زیرا برای نجات جان انسان ها به بهترین نحو ممکن در تلاش و تکاپو هستید.
وی افزود: یکی از مراکزی که در دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه در چند سال اخیر تحول شگرفی در آن ایجاد شده، اورژانس پیشبیمارستانی است.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه گفت: همکاران اورژانس پیش بیمارستانی در بزنگاههایی که جان مردم در خطر است در نهایت دقت و سرعت به کمک آنها میشتابند و بر این اساس همواره باید بهترین نیروهای دانشگاه در اورژانس فعالیت کنند.
سروش عنوان کرد: اورژانس پیش بیمارستانی و اورژانس بیمارستانها باید همواره مورد توجه قرار گیرند و رسیدگی به وضعیت آنها از اولویتهای دانشگاه است.
وی در ادامه افزود: برای ارتقا و پیشرفت حوزه اورژانس باید یک برنامه استراتژیک وجود داشته باشد که بر اساس آن به صورت هدفمند عمل کرده و از امکانات و منابع موجود بهترین استفاده شود.
انتهای پیام/