سرپرست مجتمع شوق زندگی مرکز استان خوزستان از جمع آوری و ساماندهی یک هزار و ۶۳۰ متکدی از سطح شهرستان اهواز در ۱۰ ماهه امسال خبر داد.
بابک عیوضی در جریان بازدید سرپرست دفتر امور زنان و خانواده و پیشگیریهای فرهنگی و اجتماعی قوه قضاییه از مجتمع شوق زندگی، گفت: این مرکز به عنوان یک مرکز نظارتی و حمایتی، علاوه بر رسیدگی به امور سرپرستی در پروندههای دادگاه خانواده، در سایر مسائل مرتبط با آسیبهای اجتماعی نیز ورود کرده است.
وی اظهار کرد: در مسئله مهم قانون جوانی جمعیت، از چند بعد ورود شده و با رصد فضای مجازی، نظارت بر داروخانهها و برخی مراکز پزشکی و شبه پزشکی برخورد با متخلفان در دستور کار قرار گرفته است.
سرپرست مجتمع شوق زندگی مرکز استان خوزستان افزود: یکی دیگر از اقدامات این مرکز، تسهیل در واگذاری سرپرستی کودکان بیسرپرست به خانوادههای متقاضی و بازپیوند این کودکان در سنین کم به کانون خانواده است، که در همین راستا اقداماتی انجام گرفته تا نوزادان زیر دو سال به خانوادههای متقاضی واگذار میشود.
عیوضی عنوان کرد: افراد در معرض آسیبهای اجتماعی نیازمند نگاه و اقدام جامعتری هستند و ضرورت دارد که همه دستگاههای متولی در راستای توانمندسازی این افراد گام بردارند.
وی در ادامه از جمع آوری و ساماندهی ۱۶۳۰ متکدی از سطح شهرستان اهواز در ۱۰ ماهه امسال خبر داد.
مجتمع شوق زندگی پل ارتباطی میان دستگاه قضائی و بهزیستی
مدیر کل دفتر امور زنان و خانواده قوه قضاییه نیز در این بازدید، از تلاشهای انجام گرفته برای ارتقای کیفیت زندگی زنان آسیبدیده اجتماعی و خانوادههای نیازمند در استان خوزستان تقدیر و این مجتمع را پل ارتباطی میان دستگاه قضایی و بهزیستی برشمرد.
خاکی افزود: ایجاد چنین مراکزی میتواند در پیشگیری از وقوع جرایم و بهبود شرایط زندگی افراد آسیبدیده مؤثر باشد.
وی همچنین به اهمیت همکاری میان نهادهای دولتی و غیردولتی در ارائه خدمات جامع به آسیبدیدگان اجتماعی اشاره کرد و آن را گامی مهم در راستای تحقق عدالت اجتماعی در استان دانست.
گفتنی است؛ این مجتمع بهعنوان یک مرکز حمایتی و مشاورهای ویژه برای زنان و خانوادهها در معرض آسیبهای اجتماعی راهاندازی شده و هدف اصلی از تأسیس این مجتمع، ارائه خدمات حقوقی، مشاورهای، و حمایتهای اجتماعی به زنان و خانوادههایی است که در شرایط دشوار اجتماعی قرار دارند.
مجتمع شوق زندگی علاوه بر ارائه مشاورههای حقوقی و اجتماعی، بهعنوان پل ارتباطی میان دستگاههای قضایی و بهزیستی عمل میکند و هدف آن ایجاد بستری امن و حمایتی برای زنان سرپرست خانوار، زنان زندانی و سایر گروههای آسیبپذیر است.
این مرکز به ویژه بر کمک به کاهش آسیبهای اجتماعی و فرهنگی در جامعه تأکید دارد و بهطور خاص بر پیشگیری از آسیبهای اجتماعی در حوزه زنان و کودکان متمرکز است.
انتهای پیام/