به گزارش خبرگزاری تسنیم از آمل، مردم شهر هزارسنگر امروز 22 بهمن 1403 در یک هوای سرد زمستانی آمدند آنهم قبل از ساعت اعلام شده برای یک راهپیمایی دیگر در تاریخ انقلاب ایران اسلامی.
شور و شوقی بین مردم چیز خاصی را نشان میداد و آن وحدت و یکپارچگی مردم این دیار حماسهآفرین بود که سابقه دیرینه در تاریخ دارند و حماسه معروف ششم بهمن سال 60 را در برگ زرین تاریخ این سرزمین ثبت کردند تا شهرشان با عنوان هزارسنگر معروف شد.
مردمی که با حضورشان از میدان قائم تا مصلی بزرگ قدس این شهر در چهلوششمین سالروز پیروزی انقلاب اسلامی بار دیگر با شهدای انقلاب، شهدای هشت سال دفاع مقدس، مدافعان حرم و مهمتر از همه با ولایت فقیه و نظام جمهوری اسلامی عهد و پیمان دوباره بستند.
وقتی به میان آنها آمدیم حضورشان قابل وصف نبوده و نیست.
پسر نوجوان 17 ساله ای که پلاکاردی در دست داشت در هوای سرد زمستانی گفت: جمهوری اسلامی برای ماست و نیاز به حفاظت دارد و ما نوجوانان امروز و جوانان فردا باید به حفظ آن بپردازیم آنهم با حضورمان در این راهپیمایی بزرگ و مهم.
حسینپور بانویی از دیار علویان، شهر هزارسنگر بیان کرد: انقلاب یک نهال کوچکی بود که ما آن دوران کاشتیم و امروز با خون جوانان آبیاری شد و ریشه کرده است؛ میوه آن باید صحیح و سالم به نسل امروز برسد.
وی ادامه داد: امروز ما انقلابیهای دیروز آمدیم تا این میوه را صحیح و سالم به جوان انقلابی امروز بسپاریم که خداروشکر در این روز 22 بهمن خیلی از این جوانان به میدان آمدند.
دانشجوی جوان باغیرت نیز همانطور دستهای مشت کرده خود را به سمت آسمان میگرفت و شعار میداد به خبرنگار ما گفت: درسته که خیلی مشکل داریم و گرانی، بیکاری و مشکلات اقتصادی هست، ولی ما یک زنجیری هستیم که به هم پیوستهایم تا این انقلاب را حفظ نگه داریم.
وی افزود: به جهانیان باید ثابت کرد این انقلاب بعد از 46 سال همچنان استوار است.
پیرمرد خمیده با شال و کلاه پشمی به دور سر و گردنش بیان کرد: دشمنان هنوز ما ایرانیان را نشناختند و فکر میکنند با فشار اقتصادی و تحریم به حکومت میتوانند مردم را به سمت خود بیاورند نباید به این دشمن اعتماد کرد؛ دشمن، دشمن است.
اقتدار دارالمومنین چون کوه در 22 بهمن
در چهل و ششمین سالگرد پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی حضور اقشار مختلف مردم دارالمومنین بابل نشان از تجدید میثاق 46 باره این مردم با آرمانهای امام راحل (ره) و شهدا داشت..
با وجود برودت هوا، گرمای وجود این مردم غیور فضای میدان ولایت بابل را گرمایی بهاری بخشید.
ندای مرگ بر آمریکا و مرگ بر اسرائیل که از زبان پیرزن و پیرمرد و جوان و نوجوان دانشجو و بازاری و کشاورز و همه اقشار بابل همانند پتکی بر سر دشمنان قسم خورده انقلاب وارد میشد به هوا برخاست که نشان از انزجار و نفرت مردم ولایت مدار بابل از صهیونیست کودک کش و آمریکا جنایت کار بود.
اهتزار پرچم سه رنگ و خوشرنگ ایران اسلامی که در دستان کودکان نمایان شده بود و نشان از علم به دستان آینده این مرزو بوم دارد که میراث داران واقعی انقلاب هستند و در راهپیمایی 22 بهمن مشق انقلاب و نظام میکنند.
این حضور بار دیگر ثابت کرد که مردم با وجود مشکلات اقتصادی و معیشتی پای نظام و انقلاب ایستادهاند . هر چند گلهمند هستند اما حساب گله مندی از مسئولین را پای نظام نمینویسند و گوش به فرمان رهبر انقلاب دارند.
کشاورزان و برنج کاران زحمت کش بابلی از ساعات اولیه صبح به صورت گروهی از روستاهای بخشهای مختلف حرکت کردند و خود را به میدان ولایت بابل رساندهاند تا آرمان دوباره با انقلاب و رهبری انقلاب ببندند.
برخی از روستاییان هم در بخشهای شش گانه شهرستان بابل اقدام به برپایی راهپیمایی کردند و در همان مکان شرکت داشتند.
حضور پررنگ جوانان در چهل وششمین سالگرد انقلاب شوری دوچندان به راهپیمایی امسال بخشیده است.
رمضانپور کشاورز 80 ساله که با کلاه و پالتوی قدیمی خود را به مردم رسانده است به تسنیم گفت: من از 25 کیلومتری بندپی بابل آمدهام از شب قبل به منزل پسرم آمدم تا صبح زود در این راهپیمایی شرکت کنم.
سال قبل به دلیل بیماری نتوانستم درمیان مردم باشم اما امسال با وجود کسالت برای شرکت در راهپیمایی از ماهها قبل روز شماری میکردم.
این پیر مرد بابلی افزود: وقتی در این راهپیمایی شرکت میکنم احساس غرور جوانی به من دست میدهد و تا مدتها احساس سر زندگی وجوانی می کنم.
وی افزود: روزهای انقلاب را به خوبی به یاد دارم و در همان روزها در تهران حضور داشتم و در یکی از تظاهرات هم شرکت کردم و توسط مامورین طاغوت هم مورد ضرب وشتم قرار گرفتم.
جوان دانشجوی 23 ساله اظهار کرد: ما نسبت به وضعیت دولت اعتراض داریم و در برخی موارد نسبت به بی عدالتی آموزشی و سهمیه بندی نادرست معترضیم اما حساب انقلاب و نظام از اعتراض ما جداست .
این دانشجو افزود: درست است که ما انقلاب کردیم تا بی عدالتی از بین برود اما پای کشور و پرچم و نظام و انقلاب تا پای جان ایستادهایم .
وی تاکید کرد: به 22 بهمن معتقدیم و پای حرف و امر رهبر انقلاب هم ایستادهایم و به این حرف تا پای جان برای ایران، اعتقاد راسخ داریم.
گرمای حضور مردم سوادکوه در سوز سرمای زمستانی
جشن پیروزی انقلاب اسلامی ایران مردم دیار علویان را غرق غرور بهمن 57 کرده و خیابانها ترسیمی از این غرور را با حماسه حضور به رخ کشیدهاند، حماسهای که نسلهای مختلف را یکپارچه برای میهن در کنار هم قرار داده و شعار وطنپرستی سر دادهاند.
مردم سوادکوه نیز با حضوری پر رنگ و با صلابت، علاقه انقلابی خود را فریاد زدند و حماسهای پر شور خلق کردهاند، در حالی که هوای بهمن سرد زمین را پوشیده از برف و یخبندان کرده حضور گرم اقشار مختلف در راهپیمایی جشن پیروزی انقلاب، حال و هوای زمستانی را مطبوع و خوشایند کرده است، سوز سرمای زمستانی در میان گرمای پر شور مردم به چشم نیامد ، مردمی که دلشان گرم انقلاب و آرمانهایش بوده و گوش به فرمان ولی زمان به خیابان آمدند و فریاد استکبارستیزی سر دادند.
مردم سوادکوه به صحنه آمدهاند تا با شور همیشگی 22 بهمن امسال را نیز به یاد ماندنی ثبت کنند، امروز مردم این دیار هم پای مردم سراسر ایران خیابانها را نقش عشق به وطن بستهاند و سرای دلهایشان مملو از غرور میهنپرستی بود.
حضور نسلهای دهه نودی و دهه هشتادی در کنار نسلی که انقلاب به پا کرده بودند از زیباییهای راهپیمایی این جشن ملی بود، دانشآموزانی که انقلاب را در ورقهای کتاب درسی خوانده بودند امروز عاشقانه شعار انقلابی سر دادهاند.
یکی از دانشآموزان دهه هشتادی، میگوید: هرساله دهه فجر که میشود بزرگترهایمان از خاطرات روزهای انقلاب برایمان میگویند و حس و حال آن روزها را برای ما توصیف میکنند.
وی، ادامه داد: با اینکه آن روزها را ندیدیم اما فرزند این کشور هستیم و باید برای حفظ ارزشهای انقلابی مانند بزرگترهای خود در همه صحنهها حضور داشته باشیم.
این دانشآموز، گفت: ما دانشآموزان باید این انقلاب را حفظ کنیم و ادامه دهنده راه شهدا باشیم.
نسل اول انقلاب نیز در میان راهپیمایان قابل توجه بودند یکی از این افراد مرد میانسالی بود که میگفت: فرزندان این دوره باید با آرمانهای این کشور آشنا باشند و بدانند که در آن دوره چه مبارزاتی برای پیروزی انقلاب کشیده شد.
وی، ادامه داد: 22 بهمن جشن ملی همه ما ایرانیان است و وظیفه خود میدانیم با حضورمان این جشن ملی را به رخ دشمنان بکشانیم.
او، ادامه داد: این روزها که چشم دنیا بیشتر به ایران اسلامی است حضور در راهپیمایی 22 بهمن آری بزرگی به انقلاب و فرامین رهبری است و دشمن از حضور حداکثری ما وحشت دارد.
حضور صف در صف مردم تنکابن در یوم الله 22 بهمن
مراسم 22 بهمن 1403 سالروز پیروزی انقلاب اسلامی، با حضور گسترده مردم و مسئولین با شور و شوق خاص و دلی تر از سالهای قبل در تنکابن آغاز شد و شرکتکنندگان با در دست داشتن پرچمهای ایران و پلاکاردهای مختلف، عشق و ارادت خود را به نظام جمهوری اسلامی نشان دادند.
همه آمده بودند جوان، خردسال، میانسال، پدر و پسر از دو نسل متفاوت کنار هم آمدند تا بگویند ما با تمام سختی و تحریمها پای نظام و انقلاب خود هستیم و خواهیم ماند.
مراسم با اجرای برنامههای فرهنگی و هنری، پخش شیرینی و شکلات ادامه یافت و شرکتکنندگان با سر دادن سرود ملی، و امضا کردن طومار نه به مذاکره با آمریکا یکپارچگی و همبستگی خود را به نمایش گذاشتند.
انتهای پیام/