به گزارش خبرگزاری تسنیم از زنجان، سعید کرمی زنجانی مدیرکل بیمه سلامت استان زنجان در نشست خبری با خبرنگاران به تشریح دستاوردهای بیمه سلامت در استان پرداخت و اظهار داشت: هدف سازمان تحت پوشش قرار دادن حداکثری افرادی است که نتوانستهاند به هر دلیلی از پوششهای بیمهای استفاده کنند.
وی تصریح کرد: در همین راستا، ما در استان با هماهنگی و تعامل با خیریههای فعال در حوزه سلامت، توانستیم تفاهمنامههایی را به منظور شناسایی افراد فاقد پوشش بیمه و حمایت از افراد نیازمند صندوق بیماران خاص و صعبالعلاج امضا کنیم.
مدیرکل بیمه سلامت استان زنجان افزود: با آموزشهایی که برای مددکاران خیریهها انجام شده، سعی کردیم با ایجاد همافزایی، حداکثری افراد فاقد پوشش بیمه را تحت پوشش قرار دهیم.
وی همچنین از رایگان شدن پرداخت سرانه برای 50 گروه از بیماران خاص و صعبالعلاج خبر داد و گفت: قبلاً فقط پنج گروه از بیماران خاص به صورت رایگان تحت پوشش بودند، اما خوشبختانه 45 گروه دیگر نیز به این تعداد اضافه شده که بیماران با ارائه مدارک می توانند تحت پوشش رایگان قرار بگیرند.
کرمی زنجانی با اشاره به فعالیتهای صندوق بیماران خاص و صعبالعلاج گفت: از ابتدای طرح تاکنون بالغ بر 53 میلیارد تومان در صندوق بیماران خاص و صعبالعلاج هزینه شده که این مبلغ در بخشهای سرپایی، بستری و خارج از بیمارستان پرداخت شده است.
وی در بخش دیگری از سخنان خود به اقدامات دیگری که در راستای توسعه پوشش بیمهای انجام شده اشاره کرد و گفت: ما تاکنون موفق به شناسایی و نشاندارسازی بالغ بر 15 هزار نفر از بیماران خاص و صعبالعلاج شدهایم. همچنین، پرداختهای صندوق بیماران خاص و صعبالعلاج تا سقف 70 میلیون تومان برای هر نفر در نظر گرفته شده است.
مدیرکل بیمه سلامت استان زنجان ادامه داد: بیمه سلامت پاداش اهدای کلیه برای دهنده زنده را به مبلغ 83 میلیون تومان پرداخت میکند؛ همچنین در مورد بیماران سرطانی، میزان بهرهمندی از خدمات افزایش یافته و هزینهکرد در بخش دارو به 15 میلیارد تومان رسیده است. پرداختهای ماهانه برای بیماران سلیاک ماهانه 1 میلیون تومان است.
وی همچنین در ادامه گفت : خدمات ترک اعتیاد برای کلیه بیمهشدگان دارای بیمه پایه تأمین اجتماعی و نیروهای مسلح ادامه دارد و 24 مرکز ترک اعتیاد با ما قرارداد دارند؛ هزینههای ماهانه برای این مراکز بالغ بر 500 میلیون تومان است.
کرمی زنجانی اضافه کرد: تمامی خدمات سرپایی و بستری به جز داروهای سرپایی به صورت کاملاً رایگان در مراکز درمانی دانشگاهی ارائه میشود. در بخش سرپایی 21 هزار و 134 نفر با هزینهای بیش از 2 میلیارد تومان و در بخش بستری 5 هزار و 635 نفر با هزینهای بالغ بر 20 میلیارد تومان از این خدمات بهرهمند شدهاند.
وی به تعامل با مراکز طرف قرارداد و اخذ نظرات این مراکز در جهت ارتقای سامانه نسخه الکترونیک نیز اشاره کرد و اظهار کرد: امیدواریم سامانه ارتقا یافتهای را بهرهبرداری کنیم که مشکلات و کُندیهای موجود را برطرف سازد و مراکز طرف قرارداد بتوانند به راحتی از این سامانهها استفاده کرده و خدمات بهتری به بیمهشدگان ارائه دهند.
مدیرکل بیمه سلامت استان زنجان در پایان به خدمات سطح یک برای روستائیان اشاره کرد و گفت: با 122 پزشک، 97 ماما و 34 دندانپزشک، خدماتی برای جمعیت نزدیک به 500 هزار نفری مناطق روستایی ارائه میدهیم. همچنین، 290 دفتر پیشخوان دولت طرف قرارداد با بیمه سلامت هستند که خدمات مختلفی را به بیمهشدگان ارائه میدهند.
انتهای پیام/