مهدی محمودی امروز در گفتوگو با خبرنگار تسنیم در زنجان اظهار داشت: ارائه خدمات فنی و کارشناسی یکی از اصلیترین رسالت سازمان نظام مهندسی کشاورزی به شمار میرود.
وی با اشاره به اینکه متولی اصلی صدور مجوزها در حوزههای صنعتی، طیور، دام، شیلات، گلخانه ، قارچ و... هستیم، تصریح کرد: جواز این واحدها به طور قانونی به سازمان نظام مهندسی کشاورزی واگذار شده اما هنوز مجوز صنایع تبدیلی توسط خود سازمان جهاد کشاورزی اعطا میشود.
رئیس سازمان نظام مهندسی کشاورزی استان زنجان با بیان اینکه در حوزه صنایع تبدیلی به ویژه در حوزه روغن کشی ظرفیت واحدهای موجود در استان بیش از میزان تولید زیتون استان است، افزود: در حوزه فرآوری زیتون نیز استان ظرفیت بالایی دارد.
وی با اشاره به اینکه به دلیل وجود مشکلات تامین و کمبود آب، در حوزه صدور مجوزهای صنعتی در استان زنجان با محدودیتهایی مواجه هستیم، ادامه داد: همین مساله در حوزه شیلات هم تاثیر گذاشته است.
محمودی یادآور شد: بیشترین تعداد استخرهای پرورش ماهی در استان زنجان در محدوده و حاشیه رود قزل اوزن قرار دارند، اضافه کرد: قسمت عمده این واحدها در ماهنشان و تعدادی هم در شهرستان ایجرود فعال هستند.
وی با بیان اینکه به دلیل کم شدن سطح آب رودخانه قزل اوزن، این استخرهای پرورش ماهی با محدودیت در تولید محصولات شیلات و آبزیان مواجه شدهاند، اذعان داشت: برای صدور پروانههای جدید با مشکلات مواجه هستیم.
این مسئول میزان تولید سالانه آبزیان را در استان 18.5 هزار تن اعلام کرد و افزود: در این راستا رتبه دوم کشوری را داریم و معمولا با استانهای لرستان و چهارمحال بختیاری در رقابت هستیم.
انتهای پیام/