راه برون‌رفت از مازوت‌سوزی توسعه نیروگاه‌های خورشیدی است

۳ ساعت پیش ۲

به گزارش خبرگزاری تسنیم از شازند، مهدی زندیه‌وکیلی عصر امروز در آیین افتتاح طرح‌های عمرانی شهر شهباز با اشاره به هدف‌گذاری تولید پنج‌هزار مگاوات برق خورشیدی در استان مرکزی اظهار کرد: نیروگاه شازند یک‌هزار و 300 مگاوات برق تولید می‌کند، در حالی که تولید پنج‌هزار مگاوات برق خورشیدی به مدت سه سال در استان مرکزی هدفگذاری شده است که تحقق این امر می‌تواند گام بلندی در جهت سلامت هوای استان به ویژه شازند و اراک باشد.

وی افزود: نهضت تولید انرژی خورشیدی با هدف توسعه پایدار و کاهش وابستگی به منابع فسیلی و حل مشکل ناترازی انرژی در استان کلید خورده و شتاب‌بخشی به این اقدام شایسته نیازمند مشارکت تمامی نهادهای دولتی و خصوصی است، این حرکت نه تنها به تامین انرژی پاک و تجدیدپذیر کمک می‌کند، بلکه منجر به اشتغالزایی و توسعه اقتصادی منطقه می‌شود.

استاندار مرکزی بیان کرد: توزیع برق استان تمام اهتمام خود را در جهت رفع ناترازی انرژی به کار گرفته اما این مسئولیت تنها متوجه این شرکت نیست، بلکه تمامی دستگاه‌های اجرایی دولتی و واحدهای صنعتی در این زمینه باید نقش‌آفرینی کنند، در راستای افزایش آگاهی عمومی و تشویق مردم به استفاده از منابع تجدیدپذیر و پایدار باید برنامه‌هایی برای آموزش افراد محلی در زمینه فناوری‌های نوین انرژی و انتشار دانش مربوط به انرژی‌های تجدیدپذیر تدوین شود.

زندیه‌وکیلی عنوان کرد: رفع آلودگی هوا از مهم‌ترین اولویت‌های کاری بنده در مدیریت استان است که برای تحقق این امر در دیدار با رئیس‌جمهور، دستور قطع مازوت‌سوزی صادر شد، اما بعد از مدتی به دلیل ناترازی انرژی و کمبود برق، نیز با وجود مقاومتی که وجود داشت به ناچار، مازوت‌سوزی آغاز شود و اکنون تنها راه برون رفت از شرایط فعلی استفاده از تمام ظرفیت‌ها در جهت توسعه نیروگاه‌های خورشیدی است. با حمایت دولت و سرمایه‌گذاری بخش خصوصی، پروژه‌های متعددی در این خصوص در استان آغاز شده که چشم انداز روشن‌تری برای آینده انرژی استان به ارمغان می‌آورد.

وی با بیان اینکه معیشت از مشکلات و دغدغه‌های مردم این خطه است که باید برای آن برنامه‌ریزی شود، تصریح کرد: با پیگیری نماینده مردم شازند در مجلس شورای اسلامی، باید به سمت بهره‌گیری از توانمندی‌های منطقه شازند و صنایع تبدیلی و کشاورزی گام برداشت. دو صنعت بزرگ در شازند فعالیت دارد که نباید به اشتغال در این دو صنعت اکتفا شود بلکه باید این مهم توسعه یابد. باید توسعه دامپروری و صنایع کوچک و زنجیره تولید در شازند باید مورد توجه قرار گیرد.

انتهای پیام/711/

مشاهده این خبر در منبع اصلی
-->