رویکرد ایران در ریاست بر گروه آسیا و اقیانوسیه شورای حقوق بشر

۲ هفته پیش ۳

رویکرد ایران در ریاست بر گروه آسیا و اقیانوسیه شورای حقوق بشر

نماینده ایران در سازمان ملل در ژنو رویکرد ایران برای ریاست بر گروه آسیا و اقیانوسیه شورای حقوق بشر را تشریح کرد.

خبرگزاری میزان -

علی بحرینی، سفیر و نماینده دائم جمهوری اسلامی ایران نزد سازمان ملل در ژنو، چهارشنبه، سوم بهمن ۱۴۰۳ با انتشار پیامی در شبکه اجتماعی ایکس درباره ریاست ایران بر گروه |آسیا و اقیانوسیه شورای حقوق بشر سازمان ملل، اعلام کرد که رویکرد ایران در ریاست این گروه براساس نوآوری و اجماع سازی خواهد بود.

وی نوشت: جمهوری اسلامی ایران ریاست گروه آسیا و اقیانوسیه در شورای حقوق بشر سازمان ملل را بر عهده گرفت؛ این گروه با برخورداری از فرهنگ و تجربه گرانقدر می‌تواند نقش بزرگی در غنی بخشی به مباحث شورای حقوق بشر داشته باشد.

به گفته نماینده ایران در سازمان ملل در ژنو، رویکرد ایران در ریاست این گروه براساس نوآوری و اجماع‌سازی خواهد بود.

درپی توافق اجماعی کشور‌های آسیا و اقیانوسیه، جمهوری اسلامی ایران به‌عنوان رئیس گروه آسیا و اقیانوسیه در شورای حقوق بشر سازمان ملل انتخاب شد.

گروه آسیا و اقیانوسیه بزرگ‌ترین گروه در شورای حقوق بشر محسوب می‌شود و جمهوری اسلامی ایران مسئولیت هماهنگ سازی و هدایت فعالیت‌های گروه را در کلیه نشست‌های شورای حقوق بشر و نیز فعالیت‌های مربوط به دفتر کمیسر عالی حقوق بشر برعهده خواهد داشت.

ریاست جمهوری اسلامی ایران بر گروه آسیا و اقیانوسیه در شورای حقوق بشر، از هفته جاری شروع شده است و علی بحرینی، سفیر و نماینده دائم کشورمان نزد دفتر سازمان ملل در ژنو، مسئولیت ریاست بر گروه تا پایان سال ۲۰۲۵ را بر عهده خواهد داشت.

در سال گذشته نمایندگی جمهوری اسلامی ایران در ژنو، ریاست گروه آسیا و اقیانوسیه در سازمان بین‌المللی کار و سازمان مالکیت معنوی را بر عهده داشته و رویکرد سازنده و اجماع‌ساز کشورمان، زمینه‌ساز اقبال کشور‌های آسیایی نسبت به ریاست ایران بر این گروه در شورای حقوق بشر شده است

انتهای پیام/

مشاهده این خبر در منبع اصلی
-->