ولیالله زمانی امروز در گفتوگو با خبرنگار تسنیم در زنجان در زمینه تولید گندم و مراکز ذخیره سازی آن، اظهار داشت: استان زنجان قبل از پیروزی انقلاب اسلامی فقط 22 هزار تن ظرفیت ذخیره سازی داشته است که در حال حاضر به بیش از 650 هزار تن رسیده است.
وی با بیان اینکه مراکز ذخیره سازی گندم در استان به تکنولوژیهای جدید مجهز هستند، اضافه کرد: در حال حاضر 13 سیلوی ذخیره سازی و 6 تا کارخانه آرد با ظرفیت تولید 400 هزار تن در سال در استان داریم.
مدیرکل غله و خدمات بازرگانی استان زنجان با اشاره به اینکه بیش از 250 هزار تن از تولید گندم مازاد بر مصرف استان بوده و میتوانیم به سایر استانها صادر کنیم، ادامه داد: ذخایر استراتژیک نیز شامل برنج و شکر میشود که در سطح کلان کشور جزو ذخایر ملی بوده و در هر استان برای مسائل راهبردی و در صورت نیاز بر اساس تصمیمات کشوری و استانی به جامعه هدف توزیع میشود.
وی یادآور شد: ستاد تنظیم بازار استان نیازمندیهای استانی را بررسی میکند و در صورت نیاز از طریق سازمان غله تامین میشود.
زمانی با تاکید بر اینکه استان زنجان از نظر تامین امنیت غذایی به ویژه در حوزه آرد، گندم و نان در بهترین سطح قرار دارد، ابراز داشت: استان زنجان در رتبههای برتر و جزو سه استان برتر کشور در زمینه پخت نان است که با هماهنگیها و پیگیری همکاران رصد و پایش میشود.
وی با بیان اینکه یک هزار و 600 واحد در استان زنجان وجود دارد، خاطر نشان شد: یک سری روستاهایی که به حد نصاب جمعیت نرسیده و راهاندازی نانوایی صرفه اقتصادی ندارد سهمیه آرد در طول سال به آنها ارائه میشود.
انتهای پیام/.