سامانه بومی فرونشست از دادههای راداری، دادههای ژئوفیزیک، دادههای زمین شناسی، تصاویر هوایی دهه ۴۰، دادههای هیدروژئولوژی و ... استفاده میکند و با تلفیق دادههای مذکور مدل خطر فرونشست را برای کشور به دست میآورد
طبق گزارش روابط عمومی وزارت دفاع، آیین رونمایی از سامانه بومی فرونشست با حضور امیر سرتیپ دوم مجید فخری، رئیس سازمان جغرافیایی وزارت دفاع و دکتر داریوش اسماعیلی رئیس سازمان زمین شناسی و اکتشافات معدنی کشور و همزمان با چهارمین نمایشگاه بینالمللی ایران ژئو در محل دائمی نمایشگاههای بینالمللی تهران برگزار شد.
امیر سرتیپ دوم مجید فخری، رئیس سازمان جغرافیایی وزارت دفاع در آیین افتتاح این سامانه اظهار داشت: موضوع فرونشست یکی از مخاطرات اولویتدار کشور است که در این راستا سازمانهای مختلف در زمینه تشخیص و پیش بینیهای لازم آن را دنبال میکنند.
رئیس سازمان جغرافیایی وزارت دفاع تاکید کرد: ویژگیهای بارز اقدامات وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح و سازمان جغرافیایی در زمینه فرونشست این است که از دادههای زمین شناسی، gnss و راداری به طور توامان استفاده میکنند تا بتوانند فرونشست زمین را تشخیص دهند. همچنین نرم افزار تولید شده برای پیش نشان گری فرونشست و با تکمیل دادهها پیش بینی فرونشست میتواند کمک کند تا دیدگاه بهتری نسبت به آینده مناطق کشور که در خطر فرونشست هستند، داشته باشیم.
گفتنی است این سامانه جهت ارزیابی فرونشست از دادههای راداری، دادههای ژئوفیزیک، دادههای زمین شناسی، تصاویر هوایی دهه ۴۰، دادههای هیدروژئولوژی، GNSS و ... استفاده میکند و با تلفیق دادههای مذکور مدل خطر فرونشست را برای کشور به دست میآورد و قادر است در صورت لزوم برای هر منطقه به پیش بینی فرونشست و وضعیت آن در آینده بپردازد.
انتهای پیام/