صف انتظار 4500 نفری دریافت وام ازدواج در خراسان جنوبی

۱ روز پیش ۲

به گزارش خبرگزاری تسنیم از بیرجند، محمدعلی ربیعی امروز در ستاد ساماندهی امور جوانان استان خراسان جنوبی اظهار کرد: از دی ماه سال گذشته تا دی ماه امسال 75 برنامه گفت و شنود جوانان با مسئولان برگزار شده است.

مدیرکل ورزش و جوانان خراسان جنوبی با اشاره به وضعیت پرداخت وام ازدواج جوانان در استان، تصریح کرد: در حال حاضر چهار هزار و 500 نفر در صف انتظار دریافت وام ازدواج هستند.

راه‌اندازی سامانه «سخاوت» در استان

وی از راه‌اندازی سامانه «سخاوت» خدمات‌دهی ورزش و جوانان استان خراسان جنوبی خبر داد و اظهار کرد: سامانه خدمات‌دهی ورزش و جوانان با عنوان «سخاوت» در استان برای اولین‌بار در کشور راه‌اندازی شده است.

ربیعی افزود: ایجاد بستری جامع و کاربردی برای ارائه اطلاعات و خدمات مرتبط با برنامه‌های اوقات فراغت و ورزشی، تسهیل ارتباطات میان اداره کل و شهروندان به ویژه جوانان و خانواده‌ها، آگاهی عمومی نسبت به برنامه‌های ورزشی و فرهنگی از طریق ابزارهای دیجیتال افزایش ارائه خدمات آنلاین برای ثبت نام در دوره‌ها پرداخت هزینه‌ها و پیگیری وضعیت ثبت‌نام از اهداف عمومی سامانه سخاوت است.

مدیرکل ورزش و جوانان خراسان جنوبی اهداف اختصاصی راه‌اندازی این سامانه خدمات‌دهی را افزایش مشارکت جوانان در فعالیت‌های ورزشی و فرهنگی، تسهیل فرایند مدیریتی و نظارتی اداره کل ورزش و جوانان بر برنامه‌های اوقات فراغت جمع آوری داده‌های آماری از کاربران برای تحلیل بهتر نیازهای جامعه و برنامه‌ریزی بهتر بهینه از نظر هزینه و زمان برای تمامی اقشار جامعه برشمرد.

افزایش 60 درصدی میزان اعتبارات حوزه جوانان 

ربیعی با اشاره به راه‌اندازی دو مرکز همسان گزینی در استان، ادامه داد: در یک‌سال اخیر نسبت به دوره قبل از آن میزان اعتبارات حوزه جوانان از یک میلیارد و 342 میلیون تومان با افزایش 60 درصدی به مبلغ 9 میلیارد تومان رسید.

مدیرکل ورزش و جوانان خراسان جنوبی گفت: همچنین اعتبارات حوزه وزش در استان از 10 میلیارد تومان به 33 میلیارد تومان افزایش یافته است.

وی با اشاره به وجود 100 پروژه نیمه‌تمام بالای 70 درصد پیشرفت فیزیکی ورزشی در استان، ادامه داد: پروژه خانه جوان مرکز استان نیز یکی از پروژهای قدیمی است که در حال حاضر پیشرفت فیزیکی 95 درصدی دارد و نیازمند 5 میلیارد تومان برای تکمیل است.

ربیعی با اشاره به سمن‌های حوزه جوانان استان، تصریح کرد: در حال حاضر 12 سمن فاقد اعتبارنامه، 92 سمت دارای اعتبارنامه، 32 سمن دارای پروانه و 60 سمن دارای شناسه ملی در سطح استان وجود دارد.

 امیدآفرینی برای نسل جوان باید در اولویت قرار گیرد

سید محمدرضا هاشمی نیز در این جلسه با تاکید بر اینکه مدیران باید ارتباط نزدیکی با رسانه‌ها در راستای جهاد تبیین و امید آفرینی داشته باشند، خاطر نشان کرد: توجه خاصی به جوانان باید داشته باشیم.

استاندار خراسان جنوبی ادامه داد: هر جایی که مسئولیتی به جوانان داده‌ایم، موفق عمل کرده‌اند و استان هم باید از ظرفیت جوانان مستعدی به خوبی بهره بگیریم. امیدآفرینی برای نسل جوان باید در اولویت قرار گیرد. توجه کیفی و کمی به سمن‌ها باید داشته باشیم و در روستاهای دارای جمعیت زیاد هم زمینه فعالیت سمن‌ها باید فراهم شود و آمادگی داریم که نشستی با فعالان سمن‌ها داشته باشیم.

 اولویت بانک‌های استان پرداخت تسهیلات ازدواج و مشاغل خانگی باشد

وی متذکر شد: جوانان باید از دستگاه‌های اجرایی استان در راستای پیشبرد اهداف دولت مطالبه کنند و پیشنهاد می‌کنم که مدیران دستگاه‌ها مشاوران افتخاری داشته باشند. اولویت بانک‌های استان نیز باید با پرداخت تسهیلات ازدواج و مشاغل خانگی باشد.

هاشمی از طراحی سامانه سخاوت تشکر کرد و یادآور شد: کمیسیون هماهنگی بانک‌های استان باید تفکیک بانک‌ها از لحاظ پرونده‌های در اختیار برای پرداخت تسهیلات به ما گزارش شود.

سهم خراسان جنوبی از اعتبارات ملی افزایش یابد

استاندار خراسان جنوبی تاکید کرد: تا زمانی که پروژه‌های نیمه تمامی در شهرستان‌های استان داریم، نباید پروژه جدیدی تعریف شود بلکه باید پروژه‌های نیمه تمام تکمیل شود و سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان هم به تکمیل خانه‌های جوان در حال ساخت استان کمک کند.

وی خواستار برنامه ریزی مدیران برای دیدار با مسئولان کشور به همراه استاندار شدند تا از این طریق سهم خراسان جنوبی از اعتبارات ملی افزایش یابد.

انتهای پیام/ 252

مشاهده این خبر در منبع اصلی
-->