حجت الاسلام والمسلمین محمد احمدزاده، مدیرکل اوقاف و امور خیریه خراسان رضوی، در گفتوگو با خبرنگار فرهنگی خبرگزاری تسنیم، از حال و هوای قرآنی مشهد مقدس و آغاز چهل و یکمین دوره مسابقات بینالمللی قرآن کریم خبر داد.
میزبان مسابقات بینالمللی قرآن گفت: فضای مشهد مقدس و حرم مطهر امام رضا (ع) در این ایام کاملاً قرآنی شده و حضور متسابقین از کشورهای مختلف که از طریق فرودگاه بینالمللی شهید هاشمینژاد وارد میشوند، این حال و هوا را دوچندان کرده است.
او تصریح کرد: مراسم افتتاحیه این مسابقات، غروب امروز، یکشنبه 7 بهمنماه، در تالار قدس حرم مطهر امام رضا (ع) برگزار خواهد شد. این مراسم با حضور متسابقین، داوران و جامعه قرآنی کشور آغاز میشود و طی سه روز ادامه خواهد داشت.
مدیرکل اوقاف با بیان اینکه برنامههای مسابقات در نوبت صبح ویژه خواهران و در نوبت بعدازظهر از ساعت 14:30 ویژه برادران برگزار میشود، خاطرنشان کرد: این مسابقات به صورت زنده از رادیو قرآن و شبکه قرآن و معارف سیما پخش خواهد شد.
او ادامه داد: فرکانس پخش این دوره از مسابقات از طریق اتحادیه رادیو تلویزیونهای کشورهای اسلامی در اختیار شبکههای رادیویی و تلویزیونی بینالمللی قرار میگیرد تا پوشش جهانی این رویداد فراهم شود.
احمدزاده یادآوری کرد: در این دوره از مسابقات، 57 متسابق خواهر و برادر از 27 کشور شرکت خواهند کرد. هیئت داوران نیز از کشورهای مختلف تشکیل شده و نمایندگان مصر پس از چند دوره غیبت، در این دوره حضور خواهند داشت. همچنین یکی از اعضای هیئت داوران از کشور مصر خواهد بود.
این مقام مسئول با اشاره به سابقه برگزاری این دوره از رقابتهای قرآنی اظهار داشت: در بخش مقدماتی این مسابقات که از 25 دیماه آغاز شده بود، 400 نماینده از 104 کشور آثار صوتی خود را ارسال کردند که پس از داوری، 57 نفر به مرحله نهایی راه پیدا کردند.
مدیرکل اوقاف و امور خیریه خراسان رضوی درخصوص برنامههای جانبی این دوره از رقابتها اعلام کرد: علاوه بر مسابقات، 41 محفل قرآنی به مناسبت چهل و یکمین دوره این رویداد در مساجد و بقاع متبرکه شاخص استان برگزار خواهد شد.
او همچنین اعلام کرد: یکی از رویدادهای ویژه این دوره، چاپ نسخهای از قرآن به دست خط مبارک امام رضا (ع) است که در موزه قرآن حرم مطهر نگهداری میشود.
چهل و یکمین دوره مسابقات بینالمللی قرآن کریم و برنامههای جانبی آن، فرصتی ارزشمند برای تقویت فرهنگ قرآنی و ایجاد فضای معنوی در میان مردم و جوامع بینالمللی است.
انتهای پیام/