مشارکت بیش از 20 هزار دانش‌آموز در جشنواره امامت و مهدویت

۲ ساعت پیش ۱

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اردبیل، علی لوافیان عصر پنجشنبه در مراسم اختتامیه جشنواره امامت و ولایت با موضوع انتظار ظهور در عصر رسانه و دیجیتال در اردبیل اظهار داشت: 850 مدرسه سما در 191 شهر کشور زمینه تحصیل 155 هزار دانش‌آموز را فراهم کرده تا نظام تعلیم و تربیت شایسته‌ای را برای تعالی نسل آینده تدارک ببیند.

وی تصریح کرد: در کنار آموزش محتواهای تحصیلی، سعی بر این است تا در حوزه تربیتی نیز این دانش‌آموزان با مسائل و موضوعاتی نظیر امامت و مهدویت آشنا شوند که 2 رکن اساسی تفکر شیعی محسوب می‌شود.

رئیس سازمان امور مدارس سما دانشگاه آزاد اسلامی گفت: امامت و مهدویت نقش بنیادینی را در اعتلای مبانی اخلاقی، دینی و امید به آینده دارد و ما با برگزاری این جشنواره‌ها تلاش می‌کنیم تا نسل آینده  را بیشتر با این موضوعات و مسائل آشنا کنیم.

لوافیان افزود: سه سال متوالی است که این جشنواره با محوریت دانشگاه آزاد اسلامی و دستگاه‌های فرهنگی در استان‌ها برگزار می‌شود که سال اول در سه محور، سال دوم با 6 محور با حضور هشت هزار دانش‌آموز برگزار شد و امسال در سومین سال متوالی در 12 محور این جشنواره با حضور 20 هزار دانش‌آموز در سراسر کشور در حال برگزاری است.

رئیس سازمان امور مدارس سما دانشگاه آزاد اسلامی در ادامه خاطرنشان کرد: استان اردبیل نیز میزبان جشنواره انتظار ظهور در عصر رسانه و دیجیتال است که آثار ارزشمندی در قالب این رویداد به دبیرخانه ارسال شده بود که شاهد بررسی و داوری این آثار و تجلیل از برگزیدگان هستیم.

در این مراسم که با برنامه‌های متنوع همراه بود، رئیس نهاد نمایندگی رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی منطقه سراب نیز با اشاره به موضوع مهدویت اضافه کرد: این گفتمان نشان از امید و سرزندگی شیعه است که در انتظار ظهور امامی است که می‌تواند زمینه حمایت از مستضعفان و مؤمنان را فراهم کند.

حجت‌الاسلام رضا تجلایی بیان کرد: در این شب احیا باید برای ظهور امام عصر (عج) دعا کنیم تا با پرچمداری مقام معظم رهبری بتوان به نقطه ظهور و تحویل این انقلاب به امام عصر تلاشی مجاهدانه انجام داد.

وی در ادامه یادآور شد: تنها ایمان، باور قلبی و عقلانیت نمی‌تواند زمینه‌ساز ظهور باشد بلکه نیازمندی به امام عصر به عنوان یک اصل اساسی باید مورد توجه قرار گیرد چرا که در این شرایط حساس امام عصر که مظلوم و تنها واقع شده، باید یاورانی ارزشمند و پا به رکاب داشته باشد.

در این مراسم رئیس کمیته هیئت داوران سومین جشنواره امامت و مهدویت نیز تصریح کرد: در کنار برگزاری این جشنواره، حرکت مؤثری را در قالب برگزاری کارگاه آموزشی شاهد بودیم تا علاقه‌مندان بتوانند بیشتر با محتوا و غنای آن آشنا شوند.

سهیل افروز گفت: در چند ماه گذشته با ارسال بیش از یک‌هزار و 303 اثر فاخر به همت 900 نفر تلاش کردیم تا با همراهی هیئت داوران آثار را با نهایت دقت مورد ارزیابی قرار داده و در موضوعات پادپخش، محتوای تصویری، محتوای متنی، ویدئو کلیپ، اینفوگرافی و موشن‌گرافی و همچنین نرم‌افزار انتشار محتوا از نفرات برتر حائز رتبه‌های اول تا سوم هر گروه دانش‌آموزان ابتدایی، متوسطه اول، متوسطه دوم، کارکنان و معلمان تجلیلی شایسته داشته باشیم.

وی افزود: در این رویداد سعی شد تا آثار کیفی ارسال شده مورد بررسی قرار گیرد و امیدواریم در سال‌های آینده این جشنواره با استقرار دبیرخانه تخصصی زمینه تولید آثار ارزشمند را با موضوع و محوریت انتظار ظهور در عصر رسانه و دیجیتال به شایستگی فراهم آید.

به گزارش تسنیم، در این مراسم در کنار تجلیل از نفرات برتر سه گروه دانش‌آموزی در مقطع ابتدایی، متوسطه اول و دوم و کارکنان و معلمان از برگزیدگان بخش‌های مختلف تجلیل و تواشیح و مولودی‌خوانی نیز اجرا شد.

انتهای پیام/131/.

مشاهده این خبر در منبع اصلی
-->