معاون حل اختلاف خراسان جنوبی: استفاده از تمامی ظرفیت‌های بالقوه مردمی برای نهادینه‌سازی صلح و سازش در جامعه لازم است

۲ هفته پیش ۴

 استفاده از تمامی ظرفیت‌های بالقوه مردمی برای نهادینه‌سازی صلح و سازش در جامعه لازم است

معاون حل اختلاف خراسان جنوبی گفت: در بدنه جامعه و گروه‌های مختلف در استان، ظرفیت‌های بالقوه‌ای وجود دارد که به صورت فعال‌تر و پویاتر از قبل می‌توانند برای نهادینه‌سازی صلح و سازش دربین مردم، پای کار باشند.

خبرگزاری میزان -

نشست هم اندیشی اعضاء ستاد صبر استان خراسان جنوبی به منظور بررسی چالش‌ها و ارائه راهکار‌های ارتقای سطح کمی و کیفی این ستاد برگزار شد.

حجت‌الاسلام والمسلمین وحدانی‌نیا معاون حل اختلاف خراسان جنوبی در این نشست با اشاره به این که موضوعات صلح، بخشش و رضایت در فرهنگ دینی اعم از آیات کریمه قرآن و روایات اهل بیت علیهم السلام مورد تاکید قرار گرفته است، گفت: خداوند متعال در آیه شریفه «وَلْیَعْفُوا وَلْیَصْفَحُوا أَلَا تُحِبُّونَ أَنْ یَغْفِرَ اللَّهُ لَکُمْ» می‌فرماید: اگر ما بندگان توقع عفو بخشش الهی را داریم خود نیز باید این صفت الهی را داشته باشیم، اهل بخشش باشیم و با واژگان «فأصلحو» یا «أن تصلحوا» و... تاکید و ترغیب بر تلاش در جهت صلح وسازش کرده است.

وی عنوان کرد: در روایات نیز از صلح وسازش به عنوان برترین صدقه وپاداش یاد شده که آن را برتر از یک سال نماز خواندن و روزه‌داری برشمرده‌اند.

حجت‌الاسلام والمسلمین وحدانی‌نیا افزود: در بدنه جامعه و گروه‌های مختلف در استان خراسان جنوبی ظرفیت‌های بالقوه‌ای وجود دارد که به صورت فعال‌تر وپویاتر از قبل می‌توانند پای کار باشند.

وی اظهار کرد: معتمدین محلی، چهره‌های متنفذ اجتماعی و چهره‌های شاخص در سطح استان هر یک می‌توانند «سفیر صلح» باشند و در راستای اهداف ستاد صبر کمک‌های شایانی به جامعه کنند.

معاون شورای حل اختلاف خراسان جنوبی به پویش‌های مختلف که در سطح استان برگزار شده از جمله «به عشق حسین (ع) می‌بخشم»، «به حرمت امام علی (ع) می‌بخشم»، «به حرمت امام رئوف می‌بخشم» و «به حرمت حضرت زهرا (س) می‌بخشم» اشاره کرد و افزود: با بهره‌گیری از این پویش‌ها توانسته‌ایم در مناسبت‌های مختلف ملی و مذهبی صلح وسازش را در بین آحاد جامعه خراسان جنوبی که به تدین و خداباوری شهره‌اند، توسعه و نهادینه سازیم.

حجت‌الاسلام والمسلمین وحدانی‌نیا با اشاره به اهداف تشکیل ستاد صبر استان برابر اساسنامه هم گفت: هر یک از اعضا با درنظر گرفتن ظرفیت‌های که در اختیار دارند، می‌توانند در اجرای کمی و کیفی اهداف، نقش موثری داشته باشند.

وی به مصوبات قبلی جلسه ستاد صبر در ارتباط با هر یک از دستگاه‌های عضو پرداخت و گفت: نقطه نظرات و پیشنهادات اعضاء با توجه به ظرفیت‌های موجود و اقدامات تعاملی و فرابخشی که با سایر نهاد‌ها و بدنه جامعه دارند، در بروز رسانی تفاهم‌نامه‌ها با هدف پویاتر ساختن ستاد و اهداف ستاد صبر استان کارگشا است.

در این نشست، هر یک از اعضای ستاد صبر استان، دیدگاه‌ها و نظرات خویش را بیان کردند.

انتهای پیام/



مشاهده این خبر در منبع اصلی
-->