معاون قضایی قوه قضاییه با حضور در مرکز ارتباطات مردمی قوه قضاییه ضمن استماع مسائل و مشکلات ۲۵ نفر از مراجعان، دستورات لازم را در جهت رفع مشکلات آنان صادر کرد.
پیرو منویات رهبر معظم انقلاباسلامی که مردمی بودن و مهمتر از آن مردمی ماندن را از ویژگیهای لازمِ هر مسئول نظام اسلامی خواندند و در راستای تاکیدات رئیس قوه قضاییه برای ملاقات بیواسطه مسئولان قضایی با مردم، حجتالاسلام والمسلمین علی مظفری معاون قضایی قوه قضاییه، امروز (شنبه چهارم اسفندماه) در مرکز ارتباطات مردمی قوه قضاییه حضور یافت و با بررسی پروندههای ۲۵ نفر از مراجعه کنندگان، دستورات قضایی و حقوقی متناسب برای رفع مشکلات آنان را صادر کرد.
وی در این برنامه ملاقات، که با حضور سید علی اصغر رفاهی مدیرکل ارتباطات مردمی قوه قضاییه برگزار شد، در گفتوگو با میزان، اظهار کرد: اصل ملاقات مردمی کار پسندیده و شایستهای است، اما برای اینکه منتهی به نتایج مثبت و رضایتمندی مردم شود لازم است که این ملاقاتها هدفمندتر و با برنامهریزی درستتری انجام شود.
معاون قضایی قوه قضاییه با تشکر از زحمات کارکنان مرکز ارتباطات مردمی قوه قضاییه، تاکید کرد: رسیدگی به مشکلات مراجعان و ارشاد و راهنمایی آنان باید توأم با صبر و حوصله باشد و در این فرصت از زحمات تمامی همکاران در مرکز ارتباطات مردمی قوه قضاییه تقدیر و تشکر میکنم.
وی افزود: اگر این ملاقاتهای مردمی ضابطهمند و هدفمندتر باشد هم کار برای متصدیان امر آسانتر میشود و هم رضایت مراجعان را به دنبال خواهد داشت. در این رابطه نیاز است که یک آییننامه تنظیم و به امضای ریاست قوه قضاییه برسد تا ضمن سرعت بخشی به روند به رسیدگی به درخواستهای مردمی شاهد نتایج مطلوب و مثبت باشیم.
حجتالاسلام والمسلمین مظفری تاکید کرد: برای هدفمندتر شدن این ملاقاتها باید درخواستهایی که قبلا در ین مرکز رسیدگی شده است از چرخه ملاقات خارج شوند تا نوبت ملاقات به افرادی که تاکنون با مقامات قضایی دیدار نداشتند، برسد.
وی در تشریح مهمترین مطالبات مردمی در برنامه ملاقات روز جاری، گفت: عمده درخواستهای مردمی در ملاقات امروز مربوط به اعمال ماده ۴۷۷ و چندین مورد تقاضای عفو بود. اکثر این درخواستها از قبل توسط همکاران در واحدهای قضایی رسیدگی و نتیجه نیز به مراجعان اعلام شده است که این مراجعات پی در پی و مکرر موجب افزایش بیرویه درخواستهای ملاقات و تضییع حقوق سایر مراجعهکنندگان میشود.
معاون قضایی قوه قضاییه با تاکید بر افزایش آگاهیهای قضایی و حقوقی مردم، عنوان کرد: به لحاظ پیچیدگی فرایندهای قضایی بسیاری از مردم با رویهها و فرایندهای قانونی آشنایی ندارند و این امر موجب میشود مردم در رسیدن به حقوق خود دچار مشکل شوند. در این رابطه لازم است که فرهنگ قضایی را در جامعه رواج دهیم. برای فرهنگسازی در این موضوع نیز باید از ظرفیت دانشگاهها، مراکز آموزشی، مدارس و رسانهها استفاده کنیم تا مردم با مهمترین مسائل و موضوعات حقوقی آشنا شده و بتوانند به راحتی حقوق خود را استیفا کنند.
وی با یادآوری این موضوع که بسیاری از گلایهها و مشکلات مردم در ملاقاتهای مردمی ناشی از عدم آشنایی آنها با مواد قانونی است، تاکید کرد: بنابراین مردم در ملاقاتهایی که برای آنها تعیین شده تا حد ممکن باید با وکلای خود حضور پیدا کنند.
انتهای پیام/