موفقیت البرز در تجارت با هند؛ امضای 30 قرارداد فروش

۳ ساعت پیش ۱

به گزارش خبرگزاری تسنیم از کرج، پرهام رضایی ظهر امروز در همایش تجارت با هند گفت: استان البرز با همکاری اتاق بازرگانی ایران و هند، برای اولین بار پاویونی اختصاصی در نمایشگاه صنایع‌غذایی هند 2024 برپا کرده است. این حضور موجب امضای بیش از 30 قرارداد فروش شد که موفقیت بزرگی برای فعالان اقتصادی استان البرز در حوزه صنایع‌غذایی بود.

وی با اشاره به وضعیت صنعتی استان البرز مطرح کرد: در البرز بیش از 3 هزار و 800 واحد تولیدی در حوزه‌های مختلفی همچون صنایع‌غذایی، دارویی، کشاورزی و قطعات خودرو فعالیت دارند و این استان در بسیاری از این صنایع، به ویژه صنایع‌غذایی و دارویی، پیش‌روست اما ظرفیت‌های البرز در بازارهای جهانی به خوبی معرفی نشده است.

رئیس اتاق بازرگانی استان البرز با اشاره به جمعیت بیش از 220 میلیون مسلمان در هند، عنوان کرد: این کشور یکی از بزرگ‌ترین مصرف‌کنندگان خرماست و ما توانسته‌ایم قراردادی برای صادرات چهار هزار تن خرما به هند امضا کنیم. با هدف‌گذاری درست و بازاریابی مناسب می‌توانیم سهم بیشتری از این بازار را به دست آوریم.

رضایی با تاکید بر اهمیت ایجاد شرکت‌های بازرگانی در کنار تولیدکنندگان مطرح کرد: در کشور چین، بسیاری از تولیدکنندگان به طور مستقیم صادرات نمی‌کنند، بلکه شرکت‌های بازرگانی این کار را انجام می‌دهند. این مدل باید در ایران هم پیاده‌سازی شود تا صادرکنندگان و تولیدکنندگان از ظرفیت‌های تجاری به بهترین شکل استفاده کنند.

رئیس اتاق بازرگانی استان البرز در ادامه روابط اقتصادی ایران و هند را تاریخی دانست و با اشاره به نزدیکی جغرافیایی دو کشور بیان کرد: با وجود فاصله کوتاه بین بنادر ایران و هند، امکان تبادلات تجاری سریع و با هزینه کم فراهم است. کشتی‌ها از بندر ناواشیوای هند به بندرعباس ایران در 3 تا 4 روز می‌رسند که این یک فرصت تجاری بسیار بزرگ است.

وی با تاکید بر لزوم استفاده از ظرفیت ایرانیان مقیم هند برای گسترش روابط تجاری دو کشور افزود: مهاجران ایرانی که از 200 تا 300 سال پیش به هند رفته‌اند، می‌توانند نقش مهمی در راستای تقویت ارتباطات تجاری بین ایران و هند ایفا کنند. البرز بیش از 70 درصد داروهای کشور را تولید می‌کند و هند یکی از بزرگ‌ترین تامین‌کنندگان مواداولیه دارویی برای ایران است.

رضایی با اشاره به اینکه با افزایش تبادل تجاری در این حوزه می‌توان روابط نزدیک‌تری با هند برقرار کرد، از هدف‌گذاری اتاق بازرگانی البرز برای گسترش روابط تجاری با هند در سال‌های آینده خبر داد و گفت: در سال 1403 تمرکز ما بر کشورهای همسایه به ویژه هند بوده است. این همایش نقطه آغازی برای گسترش روابط تجاری میان دو کشور است.

رئیس اتاق بازرگانی استان البرز ضمن ابراز امیدواری از اینکه در سال 1404 شاهد نتایج مثبتی باشیم، خواستار تسهیل فرآیند صدور ویزا برای فعالان اقتصادی شد و خاطرنشان کرد: اگرچه شرایط ویزا برای هند نسبتاً مناسب است اما درخواست داریم که یک لاین تجاری ویژه برای تسهیل رفت‌وآمد و مراودات اقتصادی میان ایران و هند فراهم شود.

وی از حمایت‌های سفیر ایران در هند و رایزن بازرگانی ایران در هند، قدردانی و بیان کرد: این افراد نقش مهمی در موفقیت‌های تجاری ما ایفا کرده‌اند. امیدواریم با همکاری‌های بیشتر، به ویژه در برگزاری نمایشگاه‌ها و تأسیس شرکت‌های مشترک، بتوانیم روابط اقتصادی ایران و هند را به سطحی بالاتر ارتقا دهیم.

انتهای پیام/

مشاهده این خبر در منبع اصلی
-->