ناآرامی‌های فرودگاه بیروت و طرح مداخله‌جویانه رژیم صهیونیستی و آمریکا برای لبنان

۱ هفته پیش ۵

ناآرامی‌های فرودگاه بیروت و طرح مداخله‌جویانه رژیم صهیونیستی و آمریکا برای لبنان

رژیم صهیونیستی و آمریکا در جریان ناآرامی‌های اخیر در لبنان و مسدود شدن مسیر فرودگاه بیروت، سعی در سوءاستفاده از این وضعیت در راستای اهداف خرابکارانه خود داشتند.

خبرگزاری میزان -

طی روز‌های اخیر و درپی ممانعت دولت لبنان از فرود هواپیما‌های ایرانی در فرودگاه بیروت، اعتراض‌هایی در مخالفت با این تصمیم برگزار شد.

معترضان با بستن مسیر فرودگاه بین‌المللی بیروت، مخالفت خود را با این تصمیم اعلام کردند.

مردم لبنان پنجشنبه شب گذشته با حضور در خیابان‌ها به دخالت‌های رژیم صهیونیستی و آمریکا در امور داخلی این کشور اعتراض کردند.

این اعتراض‌ها در روز‌های اخیر ادامه یافت تا اینکه حزب‌الله لبنان با انتشار بیانیه‌ای پایان تحصن را در مسیر فرودگاه بیروت اعلام کرد و با پایان تحصن، جاده منتهی به فرودگاه بازگشایی شد.

محمود القماطی، نایب‌رئیس شورای سیاسی حزب‌الله لبنان با حضور در جمع معترضان سخنرانی کرد.

این مقام ارشد حزب‌الله گفت: تصمیم برای ممنوعیت ورود هواپیما‌های ایرانی توهین به دستگاه‌های دولتی و امنیتی لبنان است.

وی تاکید کرد: نمی‌پذیریم که وطن در چنگال آمریکا و اسرائیل باشد.

محمود القماطی خطاب به مقام‌های لبنان تصریح کرد: اگر بخواهید تسلیم شوید، مقاومت تسلیم نمی‌شود و با همه دیکته‌ها مقابله می‌کند.

وی ادامه داد: ما از بودن در اشغال آمریکا خودداری می‌کنیم و صبور هستیم، اما صبر هم حدی دارد؛ مقاومت به نظارت بر خروج دشمن از جنوب ادامه می‌دهد و هیچ موضع رسمی که ماندگاری دشمن را در سرزمین ما طولانی کند، نخواهد پذیرفت.

همزمان با سخنرانی نایب‌رئیس شورای سیاسی حزب‌الله، نیرو‌های امنیتی لبنان از گاز اشک‌آور علیه معترضان استفاده کردند که این امر به مجروح شدن چتد نفر منجر شد.

پایگاه شبکه المنار در گزارشی با عنوان «نقشه دشمن اسرائیلی برای فرودگاه بین‌المللی بیروت» به این موضوع پرداخته و نوشت: شهروندان لبنانی ۸ ساعت  را در فرودگاه امام خمینی (ره) منتظر ماندند تا اینکه اعلام شد هواپیمای ماهان‌ایر که قرار بود آنها را به بیروت منتقل کند، با تصمیم دولت لبنان و با پیام سخنگوی ارتش رژیم صهیونیستی، از فرود در فرودگاه بین‌المللی رفیق حریری منع شده است؛ پس قبل از تعلیق پرواز چه اتفاقی افتاد؟

این شبکه لبنانی تاکید کرد: به نظر می‌رسد هر اتفاقی که در رابطه با فرودگاه بیروت می‌افتد در چارچوب طرح یکپارچه دشمن صهیونیستی است که با تمایل برای گسترش نفوذ و اعمال نوعی قیمومیت بر لبنان، چه مستقیما از طریق تهدید و چه از طریق آمریکایی‌ها، ایجاد شده است.

منابع آگاه به المنار فاش کردند که رژیم صهیونیستی روز پنجشنبه گذشته با ارسال اخطاری تهدید کردند که در صورت دریافت هواپیمای ماهان‌ایر، فرودگاه بین‌المللی بیروت را هدف قرار خواهد داد.

پرواز‌های برنامه‌ریزی شده برای روز‌های پنجشنبه و جمعه لغو شد و منابع افزودند که این دو پرواز بدون ذکر دلیل به هفته آینده موکول شده است.

ابراهیم الموسوی، نماینده مقاومت در پارلمان لبنان، به نوبه خود درباره بحران شهروندان لبنانی سرگردان در خارج از این کشور در نتیجه تهدید رژیم صهیونیستی گفت: پافشاری دشمن اسرائیلی در نقض حاکمیت لبنان، این کشور را تحت فشار قرار داده است.

این نماینده پارلمان لبنان تاکید کرد: این امر کاملا محکوم است و باید همه مردم لبنان آن را محکوم کنند و صدای خود را بلند کرده و نهاد‌ها و جامعه بین‌المللی مربوطه را مسئول بدانند تا بتوانند به وظیفه خود در توقف حملات رژیم صهیونیستی به فرودگاه بین‌المللی بیروت عمل کنند.

پایگاه المنار نوشت: تصمیم برای جلوگیری از فرود هواپیمای ایرانی در لبنان خشم تعدادی از لبنانی‌ها را برانگیخت.

انتهای پیام/ 



مشاهده این خبر در منبع اصلی
-->