نصب تجهیزات الکترونیکی لازم در نفتکش‌ها جهت پایش لحظه‌ای زنجیره تأمین و توزیع فرآورده‌های نفتی

۱۸ ساعت پیش ۱

نصب تجهیزات الکترونیکی لازم در نفتکش‌ها جهت پایش لحظه‌ای زنجیره تأمین و توزیع فرآورده‌های نفتی

رئیس کل دادگستری هرمزگان گفت: در نتیجه پیگیری دستگاه قضایی و همکاری دولت، تجهیزات الکترونیکی لازم جهت پایش لحظه‌ای زنجیره تأمین و توزیع فرآورده‌های نفتی در نفتکش‌ها نصب خواهد شد.

خبرگزاری میزان -

حجت‌الاسلام والمسلمین محسنی اژه‌ای رئیس قوه قضاییه در جلسات مختلف بر لزوم مقابله همه جانبه، ریشه‌ای و تخصصی با مسئله قاچاق سوخت تاکید کرده است.

رئیس دستگاه قضایی در نشست شورای‌عالی قوه قضاییه روز دوشنبه (۲۴ دی) گفت: بخش‌ها و مراجع قضایی ذیصلاح از جمله دادستانی کل کشور و سازمان بازرسی مساعدت‌های لازم را به مقامات قضایی استان هرمزگان و استان‌های دیگری که به موضوع مقابله‌ی ریشه‌ای، تخصصی و همه‌جانبه با قاچاق سوخت متمرکز شده‌اند، داشته باشند.

در همین راستا استان هرمزگان به صورت جدی به موضوع قاچاق سوخت ورود کرده و از هدر رفت و خروج میلیون‌ها لیتر سوخت از کشور به دست قاچاقچیان جلوگیری کرده است.

در یک اقدام دادگستری استان هرمزگان با هدف جلوگیری از قاچاق و هدر رفت سوخت از مبدا، به موضوع راه اندازی و نصب دستگاه‌های اندازه گیری یا به اصطلاح میتر در انبار‌های نفت و شرکت پخش فرآورده‌های نفتی ورود کرد.

تاکید و پیگیری‌های رئیس قوه قضاییه و اقدامات دادگستری استان هرمزگان در راستای نصب میتر‌ها جواب داد و هفته گذشته اولین قرارداد برای رصد برخط قطره قطره سوخت از تولید تا مصرف امضا شد.

این قرارداد که ارزش ۳۹۲ میلیون دلار است، قطره قطره سوخت از تولید تا مصرف را به‌صورت برخط رصد می‌کند. 

این سیستم آنلاین در کل زنجیره تولید، انتقال، توزیع، انبارش و مصرف سوخت نصب خواهد شد.

مجتبی قهرمانی رئیس کل دادگستری هرمزگان در رابطه با این قرارداد اظهار گفت: در نتیجه دستورات ریاست قوه قضاییه برای مقابله ریشه‌ای، همه‌جانبه و تخصصی با قاچاق سوخت، ضمن ورود جدی دستگاه قضایی استان هرمزگان به این موضوع در جدیدترین گام در این خصوص با همکاری دولت، تفاهمنامه رصد سوخت از تولید تا مصرف به ارزش ۳۹۲ میلیون دلار منعقد شده است. 

وی افزود: بر این اساس شرکت ملی مهندسی و ساختمان نفت مکلف شده است نسبت به نصب تجهیزات الکترونیکی در نفتکش‌ها تا ۹ ماه آینده اقدام کند.

قهرمانی همچنین تصریح کرد: مقابله با قاچاق سوخت به عنوان یکی از موضوعات مهم در دستور کار دولت و قوه قضاییه قرار گرفته است تا با اتخاذ تمهیدات مؤثر، زمینه یابی و کنترل قاچاق سوخت در سطح کشور انجام و از هدر رفت منابع ملی جلوگیری شود.

وی خاطرنشان کرد: همگرایی دستگاه قضایی با دولت برای مقابله بی امان با قاچاق سوخت موجب شده است، طراحی مدل‌های ساختار یافته مبتنی بر فناوری اطلاعات بیش از پیش مورد توجه قرار گیرد. 

رئیس کل دادگستری هرمزگان یادآور شد: ارائه برنامه منسجم و استفاده مناسب از این ساختار‌ها خواهد توانست به ایجاد بستری سالم در چرخه تولید و مصرف فرآورده‌های نفتی کمک کند.

گفتنی است؛ طبق اعلام شرکت ملی مهندسی و ساختمان نفت، در طرح جدیدی که قرار است تا ۹ ماه آینده اجرایی شود از هوش مصنوعی و فناوری‌های نوین برای تحلیل داده‌ها استفاده خواهد شد و در این طرح بر لزوم استفاده از سیستم میترینگ، جهت کسب آمار دقیق زنجیره تولید تا مصرف تأکید شده است.

لازم به ذکر است؛ پیش از این رئیس کل دادگستری استان هرمزگان در بازدید‌های متعدد میدانی از تأسیسات مرتبط با حوزه نفت و انرژی بر ضرورت نصب دستگاه‌های اندازه گیری میتر تأکید کرده و با ورود دستگاه قضایی به این موضوع، نصب این دستگاه‌ها الزامی شده بود.

انتهای پیام /



مشاهده این خبر در منبع اصلی
-->