به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین به نقل از دفتر رسانه اداره کل هنرهای نمایشی، همزمان با استقبال مخاطبان از نمایشهای شادیآور «نوردخت» و «لاله زاریها» در تماشاخانه سنگلج، اجرای این نمایشها تا جمعه ۱۰ اسفند تمدید شد.
نمایش شادی آور و مجلس زنانه «نوردخت» به کارگردانی محسن میرهاشمی روایتی کمدی از سرگذشت حکومتی است که به حاکم لایقش میرسد.
این نمایش ساعت ۱۸:۳۰ در تماشاخانه سنگلج روی صحنه میرود.
همچنین نمایش کمدی «لاله زاری ها» به کارگردانی محمدرضا آزادفرد نیز ماجرای سه بازیگر لاله زاری را به نمایش میگذارد که به امید بازگشت به صحنه و گرفتن مجوز به جبهه جنگ رفتهاند.
این نمایش نیز ساعت ۲۰:۳۰ در تماشاخانه سنگلج روی صحنه است.
نمایش «هر روز نوروزه» در آستانه سال نو به صحنه میرود
نمایش «هر روز نوروزه» به نویسندگی و کارگردانی امیرحسین انصافی در آستانه سال نو، در سینما ایران اجرا میشود.
به گزارش خبرگزاری مهر، نمایش «هر روز نوروزه» از تولیدات مرکز تولید تئاتر و تئاتر عروسکی کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان است که در امتداد طرح تناوبی تئاتر و با هدف ایجاد شادی، نشاط و آشنایی کودکان و نوجوانان با سنتها و آیینهای نوروزی و توجه به فرهنگ نمایشهای ایرانیاسلامی روی صحنه می رود. نمایش «هر روز نوروزه» از ۳ تا ۲۹ اسفند ۱۴۰۳ در سینمای ایران خانه هنر واقع در خیابان شریعتی، روبروی بهار شیراز، سینما ایران، طبقه سوم ساعت ۱۸ روی صحنه میرود.
در خلاصه داستان این نمایش آمده است: عمو نوروز قصد دارد نماینده جدید خودش را به زمین بفرستد. او کسی نیست جز پیروز سال ۱۴۰۳، او تحت تعلیم معلم خود حاجی فیروز (سال ۷۱) تصمیم میگیرد کاری کند که هیچ حاجی فیروزی تابهحال انجام نداده است، برای همین پیش از اینکه سال جدید برسد او روی زمین میرود و ...
عوامل نمایش «هر روز نوروزه» عبارتند از بازیگران: امیرحسین انصافی، پیمان کلانتری با حضور جواد انصافی و با صدای سارا روستاپور، دستیار کارگردان: سیدمعصومه صفایی، شاعر و آهنگساز: امیرحسین انصافی و...
طرح تناوبی تئاتر در امتداد درخواست مراکز هنری و مراکز استانها و با نظارت مستقیم مرکز تولید تئاتر کانون پرورش فکری از میان تولیدات این مرکز اجرا میشود.
پوستر «ترور» منتشر شد
در آستانه شروع اجرای محدود، از پوستر نمایش «ترور» منتشر شد.
به گزارش خبرگزاری مهر، در حالی که سومین دور از اجرای تئاتر «ترور» از امشب ۵ اسفند در سالن اصلی تئاتر شهر روی صحنه میرود، پوستر این نمایش با طراحی پیمان طاهریپور (راویمدیا) منتشر شد.
این اثر به کارگردانی ابراهیم امینی و تهیهکنندگی علیمحمد حسامفر که تاکنون بیش از ۲۴ هزار تماشاگر را در ۴۳ اجرای تهران و ۳۰ اجرای تور داخلی جذب کرده، تنها ۱۰ شب اجرا روی صحنه سالن اصلی مجموعه تئاتر شهر خواهد داشت.
درام دادگاهی «ترور» بر اساس نمایشنامهای به همین نام اثر فردیناند فونشیراخ وکیل و نمایشنامهنویس آلمانی به اجرا درمیآید که به عنوان یکی از متون بحثبرانگیز سالهای اخیر جهان، تاکنون در بیش از ۳۰ کشور روی صحنه رفته است.
این نمایش کاری از گروه تئاتر معرکه است.
گیوتین؛ شانسی برای عادی نمردن
«ما این شانس را داریم که عادی نمیریم»؛ فرصت داشتن یک مرگ باشکوه تنها در شهر یرنی میسر است، جایی که نوای ضربات گیوتین در آن طنینانداز شده و هر کسی مشغول خرید فیش سفید برای مرگ خود است.
به گزارش ایرنا، «گیوتین» به نویسندگی و کارگردانی فرشید ذوالفقاریفرد جمعه شب سوم اسفندماه به کار خود در پردیس شهرزاد پایان داد؛ ماجرا از این قرار است؛ فیشی برای متفاوت مردن برای تجربه یک مرگ باشکوه. در شهری به نام «یرنی» که همه چیز در آنجا متفاوت است و قانونی وجود ندارد و رقابت بر سر خرید فیش سفید است.
مرد نویسندهای که در یکی از مجلات نه آنچنان شهره کار میکند از طرف زنی از اهالی این شهر دعوت میشود به آنجا تا داستان زندگی آن زن را بنویسد. زنی که فیش سفید را خیلی وقت است خریداری کرده و آرزویش مردن با تیغهای گیوتین است.
حتی نوع مردنها با گیوتین هم قیمتهای مختلفی دارد. یعنی ژست قربانیان.
زنی به نام نورا هاوارد که دوست دارد داستان زندگیاش نوشته شود قبل از این که سرش را به تیغهای گیوتین بسپرد. هرماند نویسندهای که به این شهر آمده و با مسائل عجیب و غریبی روبه رو می شود تا این که خودش نیز ترجیح میدهد در آن شهر باقی بماند، فیش سفید بخرد و او نیز سرش را به زیر تیغ گیوتین بسپارد.
یک زن که تنها زندگی میکند. میگوید: «ما این شانس را داریم که عادی نمیریم.»
دسیسهای در کار است؛ معامله بر سر جان انسانها. شهری که هر کسی وارد آن میشود به هر دلیلی در نهایت از اهالی آنجا میشود و دعوت به مرگی باشکوه. مرگ با گیوتین. حتی قبل از مرگ هم برای اعضای بدنش قیمت میگذارند.
«از ترسو بودن خسته شدم. ... می خوام ازش رد شم.» دیگری میگوید: «میخواهم اما دست خودم نیست.»
و جوابی که میگیرند: برای این که زیباییهای زندگی را ببینی باید در فاصله درست از مرگ بایستی.
۲۴۴۵۷