نیاز شهر تهران به ۱۰۰ بازار میوه‌ و تره‌بار دیگر/ مردم نگران تامین کالاهای اساسی در ماه مبارک رمضان و عید نوروز نباشند

۴ ساعت پیش ۲

نیاز شهر تهران به ۱۰۰ بازار میوه‌ و تره‌بار دیگر/ مردم نگران تامین کالاهای اساسی در ماه مبارک رمضان و عید نوروز نباشند

معاونت خدمات شهری و مشارکت‌های اجتماعی شهرداری تهران با بیان اینکه مردم نگران ماه مبارک رمضان و عید نوروز نباشند گفت: برای تامین کالا‌های اساسی شهروندان پیش‌بینی‌های لازم انجام شده است.

خبرگزاری میزان -

یکصدو شصت‌و‌چهارمین پویش امید و افتخار با عنوان آیین بهره‌برداری از ۱۰ مرکز عرضه میوه و تره بار با حضور شهردار منطقه ۱۷ در میدان میوه و تره بار ریحان برگزار شد.

در این مراسم مهدی بختیاری زاده مدیرعامل سازمان مدیریت میادین میوه و تره‌بار شهرداری تهران گفت: به دنبال ایجاد خدمات بهتر به شهروندان هستیم و تلاش می‌کنیم تا در محلاتی که فاقد بازار هستند بتوانیم بازار تاسیس کنیم.

وی ادامه داد:  مشارکت بخشی خصوصی یکی از برنامه‌های ماست و تلاش می‌کنیم تا بحث زمین در شهر تهران که یکی از عامل‌های محدود کننده است برطرف شود.

وی گفت: در طی ایام مبارک دهه فجر  ۱۰ بازار میوه و تره بار ساخته شده که ۹ بازارچه به بهره‌برداری رسیده است و بدین ترتیب حدود ۱۲ هزار متر مربع بازارچه میوه و تره بار در تهران در حال ارائه خدمات است.

وی با اشاره به ویژگی و معماری میادین میوه و تره بار شهرداری تهران بیان کرد: معماری برخی از این بازار‌ها بر اساس معماری سنتی است. معماری ایرانی اسلامی آرامش ویژه‌ای را به مراجعه کنندگان می‌بخشد از این رو این معماری برای میادین میوه و تره بار انتخاب شده است.

بختیاری زاده ادامه داد: در حال حاضر ۳۱۵ بازار فعال در سازمان وجود دارد و در تلاشیم تا محله‌های دیگر نیز از این امکانات بهره‌مند شوند.

مدیرعامل سازمان مدیریت میادین میوه و تره‌بار شهرداری تهران گفت: بررسی‌ها نشان می‌دهد ۱۰۰ بازار میوه و تره بار در سطح شهر تهران نیاز است که مد نظر شهرداری تهران قرار دارد و در حال حاضر قریب به ۱۱ بازار در حال ساخت داریم.

داود گودرزی، معاونت خدمات شهری و مشارکت‌های اجتماعی شهرداری تهران نیز در حاشیه این مراسم و در جمع خبرنگاران ضمن اشاره به اینکه در بحث ارائه میوه، تره‌بار و کالا‌های اساسی رویکرد اساسی ما توسعه خدمات و برخورداری همه محله‌ها از خدمات است، گفت: مردم بیشتر ۲ مطالبه گسترش بازار و افزایش دسترسی‌ها و ارتقای کیفیت ارائه میوه و تره و بار را دارند.

وی با بیان اینکه قیمت محصولات در میادین میوه و تره بار تفاوت فاحشی با بیرون دارد و کیفیت را نیز باید ارتقا دهیم و برای هر دو مطالبه برنامه‌ریزی کرده‌ایم، ادامه داد: با کشاورزان اصلی شهر‌های مختلف وارد مذاکره شدیم تا محصولات با کیفیت را با کمترین واسطه به دست مردم برسانیم تا بتوانیم هم کیفیت را ارتقا پیدا دهیم و هم قیمت‌ها را متعادل نگه داریم و خدا را شکر طی یکی دو سال اخیر موفق بودیم و اتفاقات خوبی افتاده است.

معاونت خدمات شهری و مشارکت‌های اجتماعی شهرداری تهران با اشاره به اینکه در حال حاضر در میادین میوه تره بار هم برنج، هم گوشت و هم سایر مایحتاج مردم به وفور توزیع شده است، افزود: در این دوره از مدیریت شهری ۵۰ بازار اضافه شده است و برنامه ما بیشتر از این است و احتمالا تا پایان سال ۵ بازار دیگر اضافه می‌شود و سال بعد نیز این روند را ادامه می‌دهیم.

گودرزی گفت: مردم نگران ماه مبارک رمضان و عید نوروز نباشند چرا که برای تامین کالا‌های اساسی شهروندان پیش‌بینی‌های لازم انجام شده است.

وی ضمن اشاره به اینکه خرما به اندازه کافی تامین و انبار شده است و در زمان لازم توزیع می‌شود، بیان کرد: ما به دنبال این هستیم که این محصول با قیمت مناسب و بدون افزایش قیمت ارائه شود و در این مورد اصلاً نگرانی نداریم.

همچنین رضا سیفی شهردار منطقه ۱۷ در این مراسم گفت: شعار‌های این دوره مدیریت شهری و شهردار تهران کم کردن فاصله طبقاتی بین شمال و جنوب تهران است، میدان میوه و تره بار دو منظوره فدک تا دو ماه آینده به بهره‌برداری خواهد رسید. همچنین در یک ماه آینده پروژه‌های بزرگی در این منطقه مثل باغ راه حضرت زهرا (س) به عنوان پروژه فرامنطقه‌ای افتتاح خواهد شد.

وی گفت: تمام ناوگان اتوبوسرانی این منطقه با بیش‌از  ۳۰ اتوبوس نو و جدید شده است. مجتمع فرهنگی ورزشی رضوان با بیش‌از ۳۲ هزار متر مربع نیز افتتاح و سایر پروژه‌ها مثل احداث سرای محله درمانگاه و ده‌ها پروژه عمرانی دیگر نیز در دستور کار قرار دارد.

این خبر در حال تکمیل است...


مشاهده این خبر در منبع اصلی
-->