رئیس پلیس راهور فراجا ضمن بیان اینکه باید با استفاده از تجربه گذشته یک پارادایم جدیدی را رقم بزنیم گفت: نیروها و تجهیزات در دسترس ما پاسخگوی شرایط امروز حمل و نقل جادهای نیست.
آئین تودیع و معارفه رئیس پلیس راه راهور فراجا صبح امروز یکشنبه ۳۰ دیماه ۱۴۰۳ برگزار شد.
در ابتدای این مراسم سردار تیمور حسینی، رئیس پلیس راهور فراجا بیان کرد: در ۷ شبانه روز بالغ بر ۲میلیون و صد هزار تردد در کشور اتفاق میافتد و ۷۰ درصد از تصادفات کشور در جادهها اتفاق رخ میدهد.
وی افزود: در مجموعه فراجا از دورههای گذشته تاکنون|، توجه ویژهای به پلیس راهها شد تا جایی که پلیس راه تبدیل به یکی از منظمترین رستههای نیروهای انتظامی کشور شد.
رئیس پلیس راهور فراجا با طرح این پرسش که مهمترین آسیب یک تشکیلات چیست؛ پاسخ داد: بی تردید پاسخ صحیح چیزی نیست جز خروج از تنظیمگری، هنگامی که مجموعهای از تنظیمات استاندارد خود خارج شود تشکیلات با افت محسوس بهرهوری مواجه خواهد شد و آسیبهای شایان ذکری به دنبال خواهد داشت.
سردار حسینی اظهار کرد: امروز پلیس راه با تنظیمات، خود فاصله دارد و برای رسیدن به جایگاه مناسب خود باید تلاش حداکثری داشت.
وی افزود: شرایط امروز حمل و نقل جادهای ما با نیروها و تجهیزات در دسترس پاسخگو نیست و باید با یک رویکرد جدید که مستلزم هم افزایی همه جانبه بین همه نیروهاست، پر تلاشتر از گذشته وارد عمل شد. لازم است همه نیروها پای کار آمده و با استفاده از تجربه گذشته یک پارادایم جدیدی را رقم بزنیم.
سردار حسینی با اعلام اینکه کتاب تاریخ شفاهی راهور در مرکز تحقیقات و مطالعات پلیس در حال تالیف است عنوان کرد: باید از تجربیات گذشته درس گرفت و برای تغییر پارادایم و تغییر رویکرد به تجربه افراد باسابقه نباید بیتوجه بود.
وی تاکید کرد: اقداماتی که در دوره جدید پلیس راهور فراجا طراحی و برنامهریزی میشود باید پیوست کاهش تصادفات داشته باشد. در همه سطوح برنامههای پلیس راهور باید در راستای کاهش تصادفات باشد.
رئیس پلیس راهور فراجا با تاکید بر اینکه باید حواسمان باشد که مسئولیتها ابدی نیست ادامه داد: باید تلاش کنیم در دوره مدیریت خود همه توان و تلاشمان را در جهت احقاق حق جامعه به کار ببندیم.
سردار تیمور حسینی در خاتمه اظهاراتش با احترام به فرماندههان و روسای سابق پلیس راه گفت: انتخاب یک فرمانده عملیاتی هم با نگاه اکادمیک که تجربه کافی را در کنار علم روز دارا باشد، امر بسیار سختی بود.
سردار حسینی خطاب به رئیس پلیس جدید راه، اظهار داشت: انتظار دارم رسیدگی و پیگیری امور ستادی به هیچ عنوان شما را از حضور میدانی در جادهها غافل نکند. حضور میدانی فرمانده در تشخیص مشکلات بسیار دقیقتر عمل میکند. اهمیت این تشخیص آنهم میدانی در بهرهوری نیروهای کارامد و کاهش نیروهای ناکارامد تاثیرگذار است.
ئیس پلیس راهور فراجا در خاتمه اظهاراتش سرهنگ جمشیدی را به عنوان رئیس اداره اجراییات و مهندس جعفری را به عنوان رئیس فاوا راهور فراجا انتخاب کرد.
انتهای پیام/