وزیر بهداشت هدف از اجرای پویش نه به تصادف را یک کار خیر برای مردم به ویژه جوانان دانست و گفت: جوانان بیشتر در تصادفات آسیب میبینند و هر ساله تعداد زیادی جوان را در تصادفات از دست میدهیم. اگر حتی یک مرگ در تصادفات کاهش پیدا کند، احساس بُرد داریم.
به گزارش وبدا، محمدرضا ظفرقندی بعد از ظهر امروز، سه شنبه ۷ اسفندماه، با حضور در شبکه خبر و در گفتگویی زنده، هدف از اجرای پویش نه به تصادف را مقابله با رنج و نگرانی در زمینه حوادث و تصادفات جادهای دانست و با اشاره به مرگ و میر ۲۰ هزار نفر در تصادفات سال گذشته، گفت: این آمار برای هر کسی که برای سلامت مردم و جوانان نگران است، رنج آور است و در حوزه سلامت مدتهاست آموزشهایی را برای کاهش تصادفات ارائه میدهیم.
وی با بیان اینکه تصادفات هم افراد و هم خانواده آنها را متاثر میکند، افزود: عوامل موثر زیادی در بروز تصادفات از جمله ایمنی جادهها و وجود نقاط حادثه خیز و پرخطر، ایمنی خودروها و خطای انسانی تاثیرگذار هستند، اما سهل الوصولترین راه که در این پویش نیز به آن توجه شده، کاهش رفتارهای پرخطر در رانندگی است.
وزیر بهداشت با تاکید بر اهمیت فرهنگسازی و توصیههای ایمنی برای کاهش تصادفات، گفت: رسانهها میتوانند در این زمینه کمک زیادی کنند و امیدواریم در ایام تعطیلات نوروز، مسافرتها به سلامت انجام و مردم از ماه مبارک رمضان و ایام نوروز، بهترین استفاده را کنند.
ظفرقندی با اشاره به استقبال رئیس جمهور و هیئت دولت از اجرای پویش ملی نه به تصادف بیان کرد: رییس جمهور کاملا از این پویش حمایت کرده و همه از جمله وزارتخانه ها، رسانه ها، صدا و سیما و مردم باید دست به دست همدیگر بدهند تا تصادفات و آسیبهای آن کاهش یابد.
وی با توصیه به رعایت رفتارهای احتیاط آمیز و همچنین پرهیز از استفاده از داروهای خواب آور در زمان رانندگی، گفت: وزارت بهداشت در طول ایام نوروز و در اجرای پویش نه به تصادف، وظیفه ذاتی خود در ارائه خدمات بهداشتی و درمانی و آمادگی اورژانس برای انتقال سریع مجروحان احتمالی به مراکز درمانی را انجام میدهد.
وزیر بهداشت تاکید کرد: در طول ایام تعطیلات نوروز، آمادگی و پایگاههای اورژانس در سطح جادهها افزایش مییابد و با کمک هلال احمر و پلیس، تلاش داریم بهترین خدمات را به مسافران ارائه دهیم و هدف ما در اورژانس، انتقال سریع مجروحان احتمالی حوادث به مراکز درمانی است.
به گفته ظفرقندی در ۱۵ روز تعطیلات نوروزی در سال گذشته حدود یک هزار و ۱۰۰ نفر در تصادفات جان خود را از دست دادند که امیدواریم این تعداد با مشارکت همگانی، کاهش یابد.
انتهای پیام/