شبکه اجتماعی تیکتاک با انتشار بیانیهای در واکنش به تصمیم اخیر دیوان عالی آمریکا هشدار داد که دسترسی کاربران آمریکایی را قطع خواهد کرد.
دیوان عالی آمریکا بهتازگی ممنوعیت شبکه اجتماعی تیکتاک را بهدلیل آنچه نگرانیهای امنیتی عنوان شده است، تایید کرد.
درپی این تصمیم دیوان عالی آمریکا، تیکتاک با انتشار بیانیهای هشدار داد که دسترسی بیش از ۱۷۰ میلیون آمریکایی را به این رسانه اجتماعی در روز یکشنبه قطع خواهد کرد، مگر اینکه دولت آمریکا درباره اجرا نشدن ممنوعیت تضمین دهد.
یک قانون دو حزبی که در ماه آوریل (اردیبهشت ماه) به امضای بایدن رسید، مالک تیکتاک را ملزم میکند که این پیامرسان را تا روز ۱۹ ژانویه (یکم بهمن) به خریداران آمریکایی واگذار کند و در غیر این صورت در آمریکا با ممنوعیت مواجه خواهد شد.
تیکتاک در بیانیه خود در واکنش به اقدام اخیر دیوان عالی آمریکا، هشدار داد: بیانیههای منتشر شده کاخ سفید و وزارت دادگستری آمریکا نتوانسته است شفافیت و اطمینان لازم را برای ارائهدهندگان خدمات که بهمنظور حفظ دسترسی بیش از ۱۷۰ میلیون آمریکایی به تیکتاک است، ارائه کند.
این بیانیه میگوید: اگر دولت بایدن فورا بیانیهای قطعی برای جلب رضایت حیاتیترین ارائهدهندگان خدمات ارائه ندهد، متأسفانه تیکتاک در ۱۹ ژانویه مجبور به قطع دسترسی کاربران در آمریکا خواهد شد.
دونالد ترامپ بهطور ضمنی گفت که این ممنوعیت را اجرا نخواهد کرد، اما دادگاه عالی آمریکا درخواست تجدیدنظر مالک تیکتاک را درباره این که اقدام دولت این کشور قانون متمم اول را نقض میکند، رد کرد.
شرکت بایتدنس، مالک تیکتاک، تاکنون بارها مخالفت خود را با فروش این پیامرسان به خریداران آمریکایی رد کرده است.
ترامپ پیش از آغاز دومین دوره ریاستجمهوری خود در کاخ سفید، از دادگاه آمریکا خواسته تا ضربالاجل را برای اجازه دادن به «راهحل سیاسی» به تعویق بیندازد.
در حال حاضر اگر مالک تیکتاک از فروش سهام آن به آمریکا خودداری کند، ممنوعیت سراسری این رسانه چینی در آمریکا از روز ۱۹ ژانویه (۳۰ دی) اجرایی خواهد شد.
انتهای پیام/