به گزارش «مازن بلبیسی»، خبرنگار تسنیم در نوار غزه، دو ماه پس از آخرین حملات ارتش رژیم صهیونیستی به دیرالبلح در مرکز نوار غزه، اهالی این شهر ضمن بازگشت به شهر، بازسازی خانه و کاشانه خود را از سر گرفتهاند.
روند بازسازی مردمی غزه در شرایطی است که دولت فلسطین پیش از این هزینه بازسازی این باریکه را 53 میلیارد دلار برآورد کرده بود.
«جمال العذب»، از اهالی دیرالبلح، با همراهی فرزندان خود ضمن بیرون کشیدن سنگهای باقی مانده از ویرانههای خانهاش روند بازسازی را برای اسکان موقت در آن از سر گرفته است.
«ام وائل الهواری»؛ یکی دیگر از اهالی دیرالبلح نیز با وجود خسارات وارده، با استفاده از نایلون و برزنت پنجره و درهای خانه خود را پوشانده تا با وجود سرمای زمستان، همچنان در آنجا به زندگیاش ادامه دهد.
او در تشریح آخرین وضعیت مردم شهر پس از توقف حملات ارتش اسرائیل میگوید: بسیاری با وجود سرمای زمستان و باقی نماندن در و پیکری از منازل خود، آجرهای بتنی شکسته را که در اثر بمباران تخریب شده جمع کردهاند تا شاید بدین شکل بتوانند بار دیگر خانههای خود را بازسازی و در آن ساکن شوند.
روند بازسازی 83 درصد از مساجد غزه نیز که از حملات و بمبارانهای ارتش اسرائیل آسیبهای فراوانی را متحمل شدهاند، با همت ساکنین و آوار برداریهای جزئی و مرمت بخشهایی از مساجد در دست اقدام است.
موذن مسجد جامع دیرالبلح در گفتگو با خبرنگار تسنیم با اشاره به حجم تخریب مساجد و مراکز دینی غزه از پشتکار فلسطینیان برای طنینانداز شدن مجدد صدای اذان از این مسجد سخن میگوید.
وی در تشریح وضعیت مسجد جامع این شهر پس از حملات ماه های گذشته ارتش رژیم صهیونیستی اظهار داشت: این مسجد به شدت آسیب دیده است. سرویسهای بهداشتی و وضوخانهها با خاک یکسان شدهاند، ما با همت و تلاش اهالی منطقه و نمازگزاران توانستیم بخشهایی از مسجد را مرمت کنیم تا همچنان صدای اذان روزی 5 مرتبه از آن به گوش برسد و نمازگزاران بتوانند در این مکان مقدس اقامه نماز کنند.
انتهای پیام/