همکاری نخبگان با نهادها کلید موفقیت اجتماعی است

۱ روز پیش ۱

به گزارش خبرگزاری تسنیم از مشهد، آیت‌الله سید احمد علم‌الهدی در آخرین نشست هم اندیشی نخبگان در سال 1403 که در دفتر نماینده ولی‌فقیه در خراسان رضوی برگزار شد با تأکید بر اهمیت هماهنگی در فعالیت‌های اجتماعی اظهار داشت: شما  نباید منتظر باشید تا دیگران خود را با شما هماهنگ کنند، بلکه باید خود گام‌های مؤثری در جهت ایجاد این هماهنگی بردارید.

وی یکی از چالش‌های اساسی در فعالیت‌های اجتماعی را نبود همراهی و هماهنگی میان نهادهای درگیر دانست که موجب کاهش بهره‌وری و ناکارآمدی اقدامات جمعی می‌شود و افزود: به همین منظور اختصاص زمان برای هماهنگی و هم‌افزایی با سایرین امری ضروری به شمار می‌رود.

نماینده ولی‌فقیه در خراسان رضوی خاطرنشان کرد:هماهنگی فعالیت‌های اجتماعی نخبگان با سایر نهادها نه تنها در بهبود عملکرد اجتماعی تأثیرگذار است، بلکه موجب ایجاد هم‌افزایی و تحقق اهداف مشترک می‌شود؛ در واقع، نخبگان با توجه به توانمندی‌ها و ظرفیت‌های خود می‌توانند در ایجاد انسجام و هم‌دلی میان نهادهای مختلف نقش مؤثری ایفا کنند.

وی اضافه کرد: این هم‌افزایی می‌تواند باعث کاهش پراکندگی اقدامات و افزایش کارایی در انجام پروژه‌ها و برنامه‌های اجتماعی گردد، از این رو، توجه به اهمیت ایجاد این هماهنگی‌ها در راستای نیل به اهداف بزرگتر جامعه و در جهت تحقق حاکمیت الهی ضروری است.

عضو مجلس خبرگان رهبری در ادامه بر ضرورت استقامت و صبر در مسیر اجرای حاکمیت الهی تأکید کرد و گفت: خداوند متعال در آیه 48 سوره مبارکه طور به پیامبر اکرم (ص) می‌فرماید: «وَاصْبِرْ لِحُكْمِ رَبِّكَ؛ مقاومت کن برای حکومت پروردگارت».

وی افزود: این آیه دو تفسیر را دربرمی‌گیرد؛ به یک تعبیر خطاب به خود پیامبر (ص) است و به تعبیر دیگر تمام مؤمنان را مورد خطاب قرار می‌دهد؛ باید در نظر داشت که اجرای حکومت الهی، که مبتنی بر اجرای احکام و تحقق رضایت الهی در جامعه است، فرآیندی سخت و پرزحمت است و تحقق آن به سادگی امکان‌پذیر نیست؛  ازاین‌رو، خداوند بر صبر و پایداری در این مسیر تأکید دارد.

آیت‌الله علم‌الهدی خاطرنشان کرد: در مواجهه با این چالش‌ها، قرآن کریم وعده حمایت الهی را به مؤمنان داده و می‌فرماید: «رَبِّكَ فَإِنَّكَ بِأَعْیُنِنَا؛ شما در مقابل چشمان ما هستید»، بدین معنا که خداوند از شرایط و قدرت انسان‌ها آگاه است و شرایط پیروزی را برای آن‌ها مهیا می‌سازد، در ادامه این آیه نیز آمده است: «وَسَبِّحْ بِحَمْدِ رَبِّكَ حِینَ تَقُومُ»، که تأکیدی بر لزوم ارتباط معنوی و توکل به خداوند در لحظات تصمیم‌گیری‌های دشوار است.

وی ابراز کرد: ایمان و توکل به خداوند، آرامش را در سخت‌ترین شرایط به همراه دارد و مانع از آن می‌شود که مشکلات و موانع، مانعی بر سر راه موفقیت و استقامت انسان شوند.

انتهای پیام/282

مشاهده این خبر در منبع اصلی
-->