پارکینگ برج میلاد در تصرف یک شرکت باتری‌سازی/ توهین عوامل شرکت به اهالی رسانه/ خبرنگاران در تپه‌های اطراف پارک کنند

۲ روز پیش ۳

پارکینگ برج میلاد در تصرف یک شرکت باتری‌سازی/ توهین عوامل شرکت به اهالی رسانه/ خبرنگاران در تپه‌های اطراف پارک کنند

یک شرکت باتری‌سازی معروف که این روزها همایشی را با عنوان تکریم خانواده کارکنان خود در برج میلاد تهران برگزار می‌کند، باعث اختلال در روند رفت و آمد اهالی رسانه به کاخ جشنواره شده است.

خبرگزاری میزان -

اگر این روزها و خصوصا و در اواخر هفته به برج میلاد و پارکینگ طبقاتی این مجموعه مراجعه کنید، خواهید دید که پارکینگ طبقاتی هیچ جایی برای مدعوین و اهالی رسانه که برای پوشش خبری راهی سالن همایش‌های برج میلاد شده‌اند ندارد و اهالی رسانه و منتقدان مجبور به پارک کردن اتومبیل‌هایشان در تپه‌ها و بیابان‌های کنار برج میلاد و سالن همایش‌ها هستند. 

در دوره چهل و سوم جشنواره فیلم فجر و با ناتدبیری دبیر و مسئولان برگزاری این جشنواره و به دلیل برنامه ریزی نادرست و برای به دست آوردن دل همه فیلمسازان، اهالی رسانه و منتقدان از ۱۰صبح تا ۱بامداد در سالن همایش‌ها حضور دارند و حدود ۱۴ تا ۱۶ ساعت برای پوشش خبری چهل و سومین جشنواره فیلم فجر وقت صرف می‌کنند. 

اکران سانس ویژه در ساعت ۲۲ شب و طولانی بودن زمان برخی فیلم‌ها که حدود دو ساعت و نیم به طول می‌انجامد، باعث شده تا پاسی از شب اهالی رسانه در برج میلاد مشغول کار و یا به نوعی گرفتار برنامه ریزی نادرست مدیران جشنواره باشند. 

فیلم‌ها که تمام می‌شود تازه مشکلات آغاز شده و اهالی رسانه برای رسیدن و سوار شدن به اتومبیل خود باید تپه نوردی کرده و از میان سگ‌های ولگرد و تاریکی و ظلمات شب به بیابان یا تپه‌ای که نام آن را پارکینگ گذاشته‌اند، برسند. 

بارها از مشقت‌های رسیدن به برج میلاد و نبود پارکینگ و نبود امکانات مناسب رفاهی برای اهالی رسانه که مجبور هستند نصف روز یا بیشتر وقت خود را در ایام جشنواره فیلم فجر در این مجموعه سر کنند گفته‌ایم و گفته‌اند، اما هیچگاه هیچ اتفاقی نیفتاده است و این بار هم نخواهد افتاد. 

اگر برای پارک اوتمبیل خود به طبقه چهارم یا پنجم پارکینگ طبقاتی برج میلاد بروید و یا اصلا بتوانید به این طبقات برسید، خواهید دید که دو یا چند نگهبان، مامور حراست و … با توهین و کلام زشت اهالی رسانه را به بیرون از پارکینگ هدایت می‌کنند و در مواردی با برخی از رسانه‌ها درگیری هم ایجاد کرده و پاسخگوی هیچ فرد و ارگانی هم نیستند. 

به سختی کار در رسانه و خبرنگاری تبیه بدنی از طرف افرادی که هیچ هویتی ندارند را هم اضافه کنید. 

اما چاره چه بود تا اینگونه اهالی رسانه اذیت و آزار نشوند. مدیران سازمان سینمایی، دبیر جشنواره و مسئولان کثیر التعداد چهل و سومین جشنواره فیلم فجر، لااقل می‌توانستند توافقی با شهرداری تهران و معاونت فرهنگی شهرداری داشته باشند تا ده روز به صورت کامل پارکینگ طبقاتی در اختیار اهالی رسانه و منتقدانی باشد که در این روزها در برج میلاد حضور دارند. 

ای کاش در این دوره از جشنواره فیلم فجر که شعار و حرف از وفاق بود و عکس‌های دونفره از شهردار تهران و وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی رسانه‌ها را پر کرده بود، نیم نگاهی هم به امکانات اولیه رفاهی و اجتماعی برای رسانه‌ها میشد تا بتوانند سر وقت و به درستی در سالن همایش‌های برج میلاد حضور داشته باشند و بدون استرس و فشار حداکثری بزرگ‌ترین جشن انقلاب اسلامی ایران را در دهه مبارک فجر پوشش دهند. 

لازم به ذکر است که پارکینگ وی‌ای پی برج میلاد در ایام الله دهه فجر عملا در اختیار سلبریتی‌ها، مسئولان و خانواده‌های آن‌هاست تا بتوانند بدون دغدغه و دردسر در جشنواره حضور داشته باشند. مسئولانی که در این دوره رشد قارچ گونه‌ای در سالن رسانه‌ها داشته و همراه با اهل و عیال خود و با خوردن چیپس، پفک، تخمه و تنقلات در سالن اصلی چهل و سومین جشنواره فیلم فجر، روی اعصاب رسانه‌ها و منتقدان راه بروند و فضایی نامناسب را برای آن‌ها ایجاد کنند. 

امسال هم مانند چهل و دو دوره قبلی از جشنواره فیلم فجر گذشت اما کاش برای دوره چهل و چهارم کاری کنند که دل رسانه‌ها خون نشود و بتوانند به خوبی این جشن باشکوه انقلاب را پوشش دهند. ای کاش دلسوزی برای این جشنواره بزرگ پیدا شود. 

انتهای پیام/



مشاهده این خبر در منبع اصلی
-->