پایش انبار‌‌ها و حفظ قیمت بازار برنج

۴ ساعت پیش ۲

به گزارش خبرگزاری تسنیم از ساری، بابک مومنی با اشاره به طرح رصد و پایش برنج در انبارها و شالیکوبی استان، اظهار داشت: انبار برنج دپو شده توسط دستگاه‌های نظارتی استان رصد می‌شود و با محتکران و افرادی که در عرضه برنج به بازار و مصرف کنندگان اختلال ایجاد کنند برخورد می‌شود.

وی افزود: امسال تولید برنج پرمحصول در شمال کشور خوب بود، اما برنج‌کار با قیمت و سود حداقلی نسبت به سال قبل برنج و حاصل دسترنج‌شان را فروختند.

وی با تاکید بر اینکه انتظار داشتیم برنج خریداری شده توسط تجار و واسطه‌ها با قیمت منطقی در بازار به فروش برسد و و به دست مصرف کننده برسد تاکید کرد:  متاسفانه برنج در انبارها دپو شده است.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی مازندران به نوسانات قیمتی در بازار برنج داخلی استان‌های مختلف کشور اشاره کرد و یادآور شد: این مسئله مورد قبول سازمان و دولت نیست.

وی تصریح کرد: با دستور ویژه  پایش انبارهای دپو شده برنج در دستور کار قرار گرفت.

مومنی تاکید کرد: دپوی برنج به نام اینکه کشاورز راضی به فروش نیست و یا گران فروشی، احتکار و یا عرضه نکردن  محصول در بازار جرم بوده و قیمت منطقی برنج باید از جانب سازمان حمایت از مصرف کننده اعمال شود.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی مازندران با بیان اینکه زمان کاشت برنج و اعلام دیرهنگام قیمت انواع برنج تولیدی تا زمانی که برنج به دست مصرف کننده برسد، زمان بر شده است خاطرنشان کرد: قیمت اعلام شده در بازار مورد تایید نیست و با گرانفروشان نیز برخورد خواهد شد.

مومنی بیان کرد: کشاورزان و شالیکوبی داران اعلام می‌کنند با توجه به هزینه‌های بالای تولید برنج، کشاورزان قیمت برنج را بالا نمی‌فروشند و حباب کاذب قیمت توسط دلالان ایجاد شده است.

 وی افزود: کشاورزان می‌گویند برنج‌کاری  برای کشاورز صرفه ندارد و بیشتر محصول خود را سر زمین می‌فروشند، اما دلالان و واسطه‌ها و فروشندگان در تهران قیمت را بالا می‌برند.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی مازندران اعلام کرد: شنیده شده قیمت هر کیلوگرم برنج ایرانی تا حدود 2 میلیون ریال فروخته شد و کشاورزان برنج معتقد هستند راهکار مدیریت تولید و عرضه خرید تضمینی با قیمت مناسب از کشاورزان است تا با عرضه از طریق فروشگاه های عرضه دولت، ارگان‌ها و دستگاه‌ها ثبات قیمتی ایجاد شود.

به گزارش تسنیم، در مازندران بیش از یک میلیون و 100هزار تن برنج سفید، تولید می‌شود و حدود 42 درصد برنج مصرفی کشور را تولید می‌کند و رتبه نخست تولید محصول  در کشور را دارد.

انتهای پیام/

مشاهده این خبر در منبع اصلی
-->