چالش‌های پیش رو برای رئیس جدید ستاد ارتش رژیم صهیونیستی

۶ روز پیش ۴

چالش‌های پیش رو برای رئیس جدید ستاد ارتش رژیم صهیونیستی

رئیس جدید ستاد ارتش رژیم صهیونیستی با چالش‌های بسیاری در زمینه حل بحران‌های موجود مواجه است.

خبرگزاری میزان -

بنیامین نتانیاهو و یسرائیل کاتز، نخست‌وزیر و وزیر جنگ رژیم صهیونیستی، به‌طور مشترک تصمیم گرفتند تا ایال زمیر را به‌عنوان رئیس جدید ستاد ارتش این رژیم منصوب کنند.

این تصمیم پس از آن اتخاذ می‌شود که هرزی هالیوی، رئیس سابق ستاد ارتش رژیم صهیونیستی، روز سه‌شنبه، ۲ بهمن، استعفای خود را اعلام کرد.

هالیوی، وزیر جنگ رژیم صهیونیسی را از استعفای خود مطلع کرد و گفت که در روز ۶ مارس (۱۶ اسفند)، از سمت خود کناره‌گیری خواهد کرد.

زمیر ۵۹ ساله در ۲ سال گذشته به‌عنوان مدیرکل وزارت جنگ رژیم صهیونیستی فعالیت کرده است و از روز ۱۶ اسفند رسما وظیفه جدید خود را بر عهده خواهد گرفت.

این مقام نظامی صهیونیست مناصب ارشدی از جمله معاون رئیس ستاد ارتش، فرمانده منطقه جنوب و منشی نظامی نخست‌وزیر را بر عهده داشته است.

هالیوی، پس از انتصاب جدید، گفت: من مطمئن هستم که زمیر ارتش اسرائیل را در مواجهه با چالش‌های پیش رو به جلو هدایت خواهد کرد.

پایگاه صهیونیستی یدیعوت آحارونوت می‌نویسد: رئیس جدید ارتش اسرائیل در بحبوحه جنگ با کار سختی در بازسازی ارتش مواجه است.

این رسانه صعهیونیستی عنوان کرد: ایال زمیر اکنون با نبرد جدیدی مواجه است؛ بحث پیش‌نویس معافیت را متعادل می‌کند، زیرا یگان‌های رزمی کمبود نیرو دارند و حضور نیرو‌های ذخیره کاهش می‌یابد.

زمیر، به‌عنوان رئیس ستاد ارتش رژیم صهیونیستی، پس از ماه‌ها نبرد شدید، اجرای طرح بازسازی بلندمدت و آماده‌سازی، با چالش عظیم بازسازی ارتش این رژیم مواجه خواهد شد.

او همچنین باید پیچیدگی‌های سیاسی و نظامی را درباره پیش‌نویس معافیت برای افراطی‌های ارتدوکس بررسی کند، موضوعی بحث‌برانگیز که بر نیاز نیروی انسانی ارتش این رژیم فشار وارد کرده است.

فقدان یک برنامه بلندمدت چالش مهم دیگری را ایجاد می‌کند؛ زمیر ممکن است مجبور شود به سیاستی که از زمان ریاست فرماندهی جنوب می‌دانست، بازگردد.

در همین حال بسیاری از نیرو‌های ذخیره بین ۶ ماه تا یک سال در جنگ حضور داشته‌اند، خستگی نیروها در سطح بالایی است، میزان ثبت‌نام  برای حضور نظامی در حال کاهش است و رئیس جدید ستاد ارتش رژیم صهیونیستی برای رفع کمبود نیرو در واحد‌های رزمی تحت فشار قرار دهد.

علاوه بر این ارتش رژیم صهیونیستی دچار بحران بی‌سابقه‌ای است که شکنندگی داخلی خود را آشکار می‌کند.

ارتش اشغالگر صهیونیست که مدت‌ها به عنوان ادعایی «شکست‌ناپذیر» خوانده می‌شد، اکنون در حال تجربه هرج‌ومرج و شکست‌های داخلی است.

انتهای پیام/ 



مشاهده این خبر در منبع اصلی
-->