کارگران مهاجر؛ قربانیان استثمار جدید انگلیس

۱ روز پیش ۲

کارگران مهاجر؛ قربانیان استثمار جدید انگلیس

کارگران مهاجر در انگلیس با بحران جدی استثمار و پرداخت ناعادلانه دستمزد‌ها دست‌وپنجه نرم می‌کنند.

خبرگزاری میزان -

کارگران مهاجر مزرعه‌ها در انگلیس در مقیاس و ابعاد گسترده استثمار می‌شوند و این امر درخواست‌ها برای انجام تحقیقات جدی درباره پرداخت ناعادلانه برای کارگران را به‌ویژه در طرح ویزای فصلی افزایش داده است.

به گزارش گاردین، انگلیس از سال ۲۰۱۹ طرحی را برای رفع کمبود نیروی کار ناشی از برگزیت معرفی کرد.

در سال گذشته حدود ۴۵ هزار کارگر از کشور‌های خارجی در چارچوب طرح یادشده برای کار موقت در بخش کشاورزی انگلیس به این کشور سفر کردند.

بررسی وضعیت ده‌ها کارگر مهاجر در مزرعه‌های انگلیس نشان می‌دهد که کارفرما‌های انگلیسی دستمزد را براساس مقدار محصول برداشت‌شده خود داده‌اند و ساعات کار کارگران را محاسبه نکرده‌اند.

مرکز پشتیبانی کارگران (WSC)، به‌عنوان سازمان حمایت از کارگران فصلی در انگلیس، اعلام کرد که موضوع پرداخت نشدن دستمزد‌ها یک مشکل جدی و حاد است.

کارشناسان می‌گویند که کارگران فصلی تجربیات ناخوشایندی دارند و شواهد مختلف نشان می‌دهند که آن‌ها در برابر پرداخت ناکافی دستمزد آسیب‌پذیر هستند.

به گفته آن ها، آمار‌های موجود به دلیل اجتناب کارگران فصلی مهاجر از ارائه گزارش، احتمالا کمتر از اندازه واقعی است؛ این یک نگرانی جدی از مقیاس واقعی استثمار کارگران است.

بررسی‌های مختلف نشان می‌دهند که تعداد کارگران مهاجری که در پی ادعا‌های استثمار، قلدری، دستمزد ناکافی و شرایط بد زندگی در مزارع انگلیس به دنبال کمک بودند، سال گذشته به میزان قابل توجهی افزایش یافت.

نزدیک به ۷۰۰ کارگر فصلی کشاورزی مهاجر در سال ۲۰۲۴ شکایت‌های خود را درباره رفتار‌های ناعادلانه ثبت کردند؛ این در حالی است که این رقم در سال ۲۰۲۳ کمی بیش از ۴۰۰ نفر بود.

پیشتر نیز گزارش‌هایی از استثمار مهاجران شاغل در بخش بهداشت و درمان انگلیس منتشر شده بود.

نظرسنجی اتحادیه کارگری یونیسون (UNISON) نشان داد که بسیاری از کارگران خارجی در بخش مراقبت‌های اجتماعی انگلیس هزاران پوند به‌عنوان هزینه‌ پرداخت کرده‌اند تا شغلی پیدا کنند، در خانه‌های شلوغ زندگی کنند و کمتر از حداقل دستمزد دریافت کنند.

این نظرسنجی از ۳ هزار نفر که با ویزای کارمند بهداشتی و مراقبتی وارد انگلیس شدند، نشان داد که حدود یک‌چهارم از آن‌ها در ازای وعده شغلی به یک ارائه‌دهنده مراقبت اجتماعی یا یک آژانس استخدام پول پرداخت کرده‌اند.

برخی از آن‌ها بیش از ۲۰ هزار پوند در ازای شغل پرداخت کرده بودند؛ در یک مورد، یک زن مهاجر تمام وسایل خود را فروخت و از اطرافیان خود قرض گرفت تا ۵ هزار پوند بپردازد، اما وقتی به انگلیس رسید، شغلی پیدا نکرد.

نزدیک به یک‌سوم از تمام کارکنان مراقبتی در انگلیس مهاجر هستند، بسیاری از آن‌ها از کشور‌هایی مانند نیجریه، زیمبابوه، هند و فیلیپین برای پر کردن هزاران جای خالی پس از خروج انگلیس از اتحادیه اروپا و برای برآورده کردن نیاز‌های بهداشتی جمعیت سالخورده این کشور وارد شده‌اند.

انتهای پیام/



مشاهده این خبر در منبع اصلی
-->