کدام بخش از خدمات روانشناسی تحت پوشش بیمه سلامت قرار دارد؟

۱ هفته پیش ۴

کدام بخش از خدمات روانشناسی تحت پوشش بیمه سلامت قرار دارد؟

مدیرعامل سازمان بیمه سلامت ایران با بیان اینکه بیمه سلامت پوشش بیماران روان همانند جنون و روانپزشکی را تحت پوشش قرار می‌دهد گفت: بیماری که از روانپریشی رنج می‌برند نیز از خدمات درمانی بیمه سلامت بهره‌مند می‌شود.

خبرگزاری میزان -

گسترش اختلالات روانی نه تنها بیمار بلکه خانوادها را نیز به سبب هزینه‌های درمانی به چالش می‌کشد، در این شرایط حمایت‌های مختلف بیمه‌ای ضروری و پوشش بیمه‌های تکمیلی نیازی کاملا محسوس است.

با این وجود اما رئیس انجمن علمی روانشناسان ایران در گفت‌وگو با میزان از محمدود بودن پوشش بیمه‌ای در بیمارستان‌های خصوصی گلایه کرد و گفت: تعدادی از بیماری‌های روانپزشکی از جمله جنون تحت پوشش بیمه‌های تکیملی قرار نمی‌گیرند و فردی که به دلیل اختلال شدید روانپزشکی نیاز به بستری شدن را داشته باشد و اختلالش شامل علائم روانپریشی باشد نمی‌تواند از خدمات بیمه استفاده کند.

در این زمینه محمد مهدی ناصحی مدیرعامل سازمان بیمه سلامت ایران در گفت‌و‌گو با خبرگزاری میزان درباره پوشش درمان اختلال‌های روانی گفت: بیمه سلامت پوشش بیماران روان همانند جنون و روانپزشکی را تحت پوشش قرار می‌دهد و در بخش‌های مختلف و مراکز بستری دولتی و خصوصی، هزینه‌های دارویی وخدمات بستری سرپایی تحت پوشش است. 

وی ادامه داد: بیماری که از روانپریشی رنج می‌برند نیز از خدمات درمانی بیمه سلامت بهره‌مند می‌شود و این مهم چه در بیمارستان‌های روانپزشکی و چه در بیمارستان‌های جنرال که ۱۰ درصد تخت خود را به درمان روانپزشکی اختصاص داده‌اند تحت پوشش هستند. 

ناصحی افزود: سهم پرداختی سازمان در بخش سرپایی جهت خدمات فوق، معادل ۷۰ درصد تعرفه دولتی است، همچنین علاوه بر پوشش فوق در صورتی که بیمه‌شدگان مشمول کاهش فرانشیز حمایتی و یا مزایای صندوق بیماری‌های خاص، صعب‌العلاج و نادر باشند به تناسب بیماری میزان پوشش هزینه خدمات توسط سازمان بیمه سلامت نیز افزایش می‌یابد.

وی درباره پوشش بیمه‌ای دارو‌ها از سوی سازمان بیمه سلامت گفت: سازمان بیمه سلامت ارتقای پوشش دارو‌های مورد نیاز بیمه‌شدگان را از دو مسیر و دو بخش پیگیری می‌کود. یک بخش بیمه پایه است که از طریق شورای عالی بیمه سلامت مراحل قانونی آن طی می‌شود و بعد از تصویب، جنبه اجرایی پیدا می‌کند و به بسته خدمات پایه اضافه می‌شود. بخش دیگری نیز از طریق صندوق بیماری‌های خاص و صعب‌العلاج مازاد بر بیمه‌های پایه پوشش داده می‌شود که مهم شامل دارو‌های غیر بیمه‌ای و هم شامل بخشی از فرانشیز دارو‌های بیمه‌ای است.

ناصحی اظهار کرد: اختلالات روان‌پریشانه، اختلالات دو قطبی، اختلالات افسردگی، اختلالات اضطرابی، اختلالات وسواسی – جبری، اختلال استرس پس از سانحه، اختلالات تجزیه‌ای، اختلال علائم جسمی و اختلالات مرتبط، اختلالات تغذیه و خوردن، اختلالات دفعی و اختلالات خواب – بیداری هم مشمول دریافت خدمات در حوزه روانشناسی هستند.

انتهای پیام/



مشاهده این خبر در منبع اصلی
-->