کمبود پزشک و فضای درمانی چالش‌های بیمارستان زابل

۲ هفته پیش ۳

احمد مهاجر در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در زابل اظهار کرد: بیمارستان تامین اجتماعی زابل با مشکلات کمبود پزشک متخصص و فضای محدود درمانی و تعداد کم تخت‌های بیمارستانی مواجه است.

وی به مسئله نوبت‌دهی اشاره کرد و گفت: ما 16 خط تلفن فعال داریم و طبق دستورالعمل سازمان، باید بالای 70 درصد ویزیت‌ها از طریق تماس تلفنی صورت گیرد اما به دلیل شرایط خاص شهر و توانمندی پایین اقشار متقاضی برای گرفتن نوبت تلفنی، این درصد را کاهش دادیم.

رئیس بیمارستان تأمین اجتماعی زابل از آغاز فعالیت تریاژ در بیمارستان خبر داد و افزود: این سیستم به ما کمک می‌کند تا بیماران را بر اساس شرایطشان طبقه‌بندی کنیم؛ سطوح یک تا سه مربوط به اورژانس و چهار و پنج به بیمار سرپایی تعلق دارد.

وی به کمبود پزشکان متخصص در بیمارستان تامین اجتماعی زابل اشاره کرد و گفت: قوانین خاص دانشگاه علوم پزشکی، امکان جذب پزشکان متخصص را محدود کرده است.

مهاجر با تاکید بر اینکه در زمینه جراحی و تخصص‌های گوش، حلق و بینی با کمبود پزشک مواجه هستیم، افزود: در سطح شهر به شدت نیاز به پزشک متخصص گوش، حلق و بینی داریم اما در سایر موارد مانند چشم و دندان، پزشکان مجرب داریم.

وی خاطرنشان کرد: سال گذشته حدود 20 تا 25 میلیارد تومان صرف خرید تجهیزات پزشکی شامل سونوگرافی، رادیوگرافی پرتابل، دستگاه OPG و دستگاه ماموگرافی بیمارستان شد. این تجهیزات به ما این امکان را می‌دهد تا خدمات بهتری ارائه و هزینه‌های بیماران را کاهش دهیم.

رئیس بیمارستان تأمین اجتماعی زابل در مورد وضعیت داروخانه بیمارستان تامین اجتماعی زابل گفت: طبق دستورالعمل‌ها داروخانه ما باید فقط در شیفت صبح فعال باشد، اما شیفت عصر را به خاطر مردم فعال نگه داشتیم. تمام خدمات بیمارستان 24 ساعته فعال است و برای بیمارانی که نیاز به خدمات دارند، هیچ محدودیتی وجود ندارد.

وی با اشاره به فضای بیمارستان اظهار داشت: فضا در بیمارستان بسیار محدود است و با توجه به آمار بیمه‌شدگان، باید در زابل حداقل سه بیمارستان تامین اجتماعی موجود باشد. ما تنها 55 تخت مصوب داریم و این ظرفیت به هیچ وجه پاسخگوی نیازهای جمعیتی شهرستان نیست.

انتهای پیام/

مشاهده این خبر در منبع اصلی
-->