مدیر رسالت اجتماعی بنیاد علوی:
مدیر رسالت اجتماعی بنیاد علوی از مشارکت خیرین مردمی در قالب طرح مردم جهت ارائه خدمات آموزشی و توانمندسازی در ۷ استان، ۳۳۰ شهرستان و ۲۵۰۰ روستای کشور خبر داد.
محسن مولایی نسب مدیر طرح جایزه توانمندسازی بنیاد علوی و مدیر رسالت اجتماعی بنیاد علوی در نشستی خبری اظهار داشت: در یکسال اخیر برنامهای تحولی را در بنیاد علوی در پیش گرفتیم تا در راستای محرومیتزدایی بتوانیم از ظرفیتهای مردمی استفاده کنیم.
وی افزود: جایزه توانمندسازی علوی متعلق به اشخاص حقیقی و حقوقی است که در توانمندسازی محرومان فعال هستند.
وی با اشاره به ۶ محور اصلی جایزه توانمندسازی علوی، تشریح کرد: این ۶ محور از ارتقای عدالت آموزشی شروع شده و به ارتقای سلامت، اشتغالزایی در راستای ارتقای معیشت، ایجاد زیرساختهای عمرانی در مناطق محروم و فعالیتهای نوآورانه و طرحهای دانشبنیان و نهایتا به تجربههای حوزه مسئولیتهای اجتماعی، ختم میشود.
مولایی نسب ادامه داد: رهبر انقلاب در حکم انتصاب سردار دهقان، مشخصا تاکید کردند که بنیاد مستضعفان نباید به سمت و سوی مراکز خیریه حرکت کند، لذا همواره سعی ما در بنیاد علوی این است که گروههای هدف خود را در جهت رفع محرومیتها توانمند سازیم.
مدیر جایزه توانمندسازی بنیاد علوی درباره ساز و کار و شیوه شناسایی گروههای جهادی توضیح داد: تلاش ما در رویداد جایزه توانمندسازی بر این است تا فرآیند شناسایی فراگیر باشد، از این رو سامانهای برای جمع آوری اطلاعات اولیه آماده کردهایم و پس از انتشار گسترده فراخوان رویداد بر اساس خوداظهاری، اطلاعات افراد وارد میشود، سپس با اتصال به دیگر سامانههای رسمی کشور مانند ثبت احوال و ... فرآیند اولیه و صحت سنجی آغاز خواهد شد.
وی افزود: سپس گروههای برتر وارد فرآیند داوری شده و در نهایت بررسی میدانی، برترینها را مشخص خواهد کرد. مثلا اگر گروهی مشخص شود که در حوزه توانمندسازی زنان نقش داشته است باید برای بررسی صحت و سقم اطلاعات وارد شده ارزیابی نهایی و بهشکل میدانی انجام شود.
این مقام مسئول در بنیاد علوی شروع فرآیند صحتسنجی و داوری را اردیبهشت ماه سال آینده و نیمه دوم خرداد ۱۴۰۴ را نیز تاریخ مراسم اختتامیه در تالار وحدت اعلام کرد.
وی همچنین درباره جوایز این رویداد گفت: سکه طلا و کمک هزینه سفرهای زیارتی بخش نقدی این جوایز بوده و در بخش دیگری این گروههای جهادی برتر به عنوان بازوان اجرایی ما در سراسر کشور فعالیت خواهند کرد.
وی در بخش دیگری از اظهارات خود به طرح مردم اشاره کرد و توضیح داد: طرح مردم، طرحی است که در آن مردم و خیرین جامعه خود برای رفع محرومیت و ایجاد اشتغال به بنیاد علوی کمک میکنند.
وی گستره طرح مردم را تاکنون در ۷ استان کشور و نیمی از شهرهای ایران قریب به ۳۳۰ شهرستان و ۲۵۰۰ روستا اعلام کرد که به این واسطه تحت پوشش خدمات توانمندسازی و آموزشی بنیاد مستضعفان قرار گرفتهاند.
انتهای پیام/